• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kas jauns, Kasjanov? Krievijas ekspremjers atkal manīts Jūrmalā (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 11:09, 15.08.2023


Avoti Maskavā ziņo, ka Putina bijušajam sabiedrotajam pieder piecu istabu dzīvoklis Latvijas kūrortā.


Kasjanovam labāk patīk Dzintaru gaiss.

No dīvaini izliektās "Kado Karima" ēkas pagalma, kas ir viens no dārgākajiem Jūrmalas nekustamajiem īpašumiem, parādījās gara auguma vīriešu un sieviešu kompānija, kas runā krieviski. Šo divu pāru priekšā soļoja kungs tumšās brillēs, kurās VS.LV nekļūdīgi atpazina bijušo Krievijas Ministru kabineta vadītāju.

Daudzus gadus bijušais Krievijas Federācijas premjerministrs nav dzīvojis savā dzimtenē. Kā vēsta Krievijas avoti, Jūrmalā viņam ir par saviem līdzekļiem nopirkts 5 istabu dzīvoklis.

Kasjanova, kurš 2000.-2004.gadā bija Krievijas valdības vadītājs un saskaņā ar konstitūciju bija otrā persona valstī pēc Putina, politiskie uzskati šobrīd ir nepārprotami opozicionāri. To viņš vairākkārt norādīja gan tiekoties ar Latvijas politiķiem, gan intervijās, tostarp Latvijas televīzijā.

Krievijas prezidenta Vladimira Putina režīms neizbēgami kritīs pats, jo šis karš Ukrainā novedīs pie režīma kraha, pauda Kasjanovs, kura opozīcijas partija "Parnas" Krievijā vēl turpina darboties, bet vairākiem tās aktīvistiem par sava viedokļa paušanu pret karu draud cietumsodi. "Esmu pārliecināts, ka nākamgad būs režīma militārā sakāve" Ukrainā un tas novedīs pie nesaskaņām parasto cilvēku sabiedrībā, kuri ticējuši Putina propagandai un domāja, ka Rietumi draud Krievijai un pārējām blēņām, jo šie cilvēki jau tagad sāk pārskatīt savu attieksmi pret Putinu, pauda Kasjanovs. Savukārt cilvēki dažādos varas līmeņos jau tagad baidās par sevi un saprot, ka beigas tuvojas, tāpēc drīzumā Putina uzbūvētā varas vertikāle pārstās funkcionēt, cilvēki vairs nepildīs viņa stingrās pavēles, pieļāva Kasjanovs.

Viņš uzskata, ka, tikko propaganda tiks pārtraukta, cilvēki mainīs savu viedokli, jau tagad pēc mobilizācijas izsludināšanas šīs process ir sācies, "cilvēki sāk uzdot jautājumus, vai mūsu priekšniekam ir taisnība"."Krievijas politiskā kursa nomaiņai par 180 grādiem es dodu aptuveni divus gadus pēc Putina aiziešanas," pauda Kasjanovs.

Taču kopumā viņš tic, ka Krievijai ir izredzes uz atdzimšanu un Krievijas tauta izvēlēsies pareizo ceļu, bet tas ir sarežģīts process. Lai atjaunotu civilizētās pasaules uzticību un pārliecinātu, ka nekas tāds kā karš Ukrainā nekad neatkārtosies, būs nepieciešams ne viens vien gads, un ar savu darbību Putins ir kaitējis Krievijas nākotnei un tautas interesēm. Kasjanovs atzina, ka viņš gan cer atgriezties Krievijā un pēc Putina režīma krišanas arī viņa partija var piedāvāt aktuālo programmu, kurā jau tagad ir svarīga nodaļa par dekomunizāciju, "un tagad nāks klāt arī deputinizācija". Viņa pārstāvēta partija arī atbalsta liberālo ekonomiku, bet tas viss būs sarežģīts darbs, taču, "ja pilsoņi gribēs iet šo ceļu, bet mēs viņus centīsimies pārliecināt par to, tad mēs panāksim nopietnas izmaiņas".

Paliek interesants jautājums - kā Krievijas ierēdnis, kura oficiālā alga, lai arī bija liela, bet tomēr ne tik milzīga, lai iegādātos nekustamos īpašumus aptuveni miljona eiro vērtībā, Latvijā varēja tikt pie tādas bagātības. Bet Kasjanova kungs vienmēr var teikt, ka nodarbojies ar privātām konsultācijām.

Krišs Ziverts


 Blakus ekskluzīvajam dzīvojamo māju kompleksam tika uzcelta arī grēku nožēlas baznīca.
Blakus ekskluzīvajam dzīvojamo māju kompleksam tika uzcelta arī grēku nožēlas baznīca.

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Pirmais Latgales kongress notika 1917. gada 26. un 27. aprīlī (+VIDEO)

Rēzeknē pulcējās gan latviešu apdzīvoto novadu apvienošanās idejas piekritēji, gan pretinieku.

Interesanti fakti No maija stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Trešdien, 1.maijā, stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijā, VS.LV informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Interesanti fakti Maija pirmajās dienās sāks atslēgt apkuri RNP apsaimniekotajām mājām

Namu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) maija pirmajās dienās sāks apkures atslēgšanu mājām, kas pieslēgtas centralizētajai siltumapgādei, informēja RNP.

Interesanti fakti Londonas centrā izbēguši armijas zirgi ievaino četrus cilvēkus (VIDEO)

Londonas centrā trešdien sava vaļā izkļuvuši pieci armijas zirgi, un ar to saistītos negadījumos ievainoti četri cilvēki, pavēstīja bruņotie spēki un ārkārtas dienesti.

Lasiet arī

Sabiedrība Medijs: Krievijai Latvijā pieder 16 īpašumi, bet Baltkrievijai - 15

Krievijai Latvijā pieder 16 īpašumi, bet Baltkrievijai - 15, tostarp Rīgā ir seši Krievijai piederoši nekustamie īpašumi un divi Baltkrievijai piederoši nekustamie īpašumi, vēsta Latvijas sabiedrisko mediju platforma "Lsm.lv".

Ekonomika Valsts rīko izsoli namīpašumam Vecrīgā. Cik tas maksā?

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) rīkos izsoli nekustamajam īpašumam Vecrīgā, Mazajā Monētu ielā 2.

Ekonomika Sankcijām pakļautu personu īpašumiem noteikts paaugstināts nodoklis

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus likumā "Par nekustamā īpašuma nodokli", ar kuru sankcijām pakļautu personu īpašumiem noteikts 10% nekustamā īpašuma nodoklis un atcelti atvieglojumi.

Ekonomika Rīgas nekustamo īpašumu tirgū gads sācies ar izaugsmi - pētījums

Nekustamo īpašumu sludinājumu portālos gads sācies ar izaugsmi - pieaugušas pārdošanas cenas visās būtiskākajās nekustamo īpašumu kategorijās, arī sērijveida dzīvokļiem, janvārī kāpušas arī prasītās īres maksas, informē "Bigbank" pārstāvji, atsaucoties uz nekustamo īpašumu analīzes rīka "Cenu banka" apkopotajiem datiem.