• Maigurs,
  • Mārica,
  • Māris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kāds dzēriens tu esi pēc horoskopa? Kurš gan negribētu būt Lauva!

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 12:41, 09.08.2023


Zodiaka humors ir visai savdabīga lieta. Ja ticat sakāmvārdam, ka pat jokā ir daļa patiesības. Taču profesionālu astrologu sacerētā jokā humors un patiesība ir vienādās daļās. Par cilvēku daudz var pateikt pēc viņa ieradumiem. Bet mūsu atkarības no ēdiena un dzēriena ir viens no noturīgākajiem ieradumiem! Paraugieties, ko cilvēks dzer, un jūs uzzināsit par viņa raksturu pat to, ko viņš pats rūpīgi slēpj.



Auns

Apelsīnu sula ir dzēriens, kas vislabāk der Auniem. Te ir gan ārējs spilgtums, gan salda garša, kā arī raksturīgais rūgtums, kas pazīstams ikvienam, kam starp labākajiem draugiem ir Auns. Jā, dažreiz draudzība ar Aunu ir rūgtena kā apelsīnu sula, bet tā aizvien ir noderīga un patīkama.

Vērsis

Vērsim nav piemērotāka dzēriena par kvasu. Ideālā gadījumā šis kvass būs paša mājas brūvējums vai vismaz - gatavots nelielā vietējā brūzītī, ievērojot visas vecās tradīcijas. Jūs uzreiz iztēlojaties Vērsi, kas atpūšas no saviem labajiem darbiem pie kausiņa pašdarīta kvasa!

Dvīņi

Dzēriens, kas atspoguļo visus Dvīņu rakstura aspektus, ir karstvīns. Kā zināms, karstvīna recepšu ir ļoti daudz. Vari pagatavot cik reibinošu vien gribi, vai arī otrādi – pilnīgi bezalkoholisku dzērienu. Viss ir kā ar Dvīņiem - brīžiem jautrais puisis un kompānijas dvēsele, bet citreiz kluss un neuzkrītošs mājsēdētājs.

Vēzis

Melnā tēja lieliski iemieso visas mierīgā un nedaudz bailīgā Vēža domas un centienus. Pie karstas tējas tases ir tik labi atpūsties no saspringtas, nervozas dienas, pārdomāt rītdienas plānus un gatavoties miegam. Tieši tas, par ko Vēzis sapņojis visu trokšņaino darbdienu!

Lauva

Domāju, jau uzminējāt, ka Lauvas dzīve nav iedomājama bez šampanieša. Ar dzirkstošo dzērienu Lauvas svin savas uzvaras un cienā lojālos cīņu biedrus. Ar šo pašu dzērienu viņi aizskalo skumjas, pirms atkal virzīties uz priekšu, lai gūtu bagātību un slavu. Lauvas zina labāk nekā jebkurš cits - kas neriskē, tas nedzer šampanieti!

Jaunava

Jaunavām vairāk par visu patīk kārtība un harmonija. Tāpēc no visiem dzērieniem, ko viņām piedāvā pasaule, visbiežāk izvēle krīt par labu tīram ūdenim. Patiešām, bez ēdiena cilvēks dažreiz var dzīvot vairāk nekā mēnesi! Bet bez ūdens katrs no mums pēc dažām dienām būs jau viņā saulē. Un Jaunavas to lieliski apzinās.

Svari

Tasīte kafijas ir tas maģiskais eliksīrs, kas palīdzēs viens un divi izvērtēt visus " par" un " pret". Vismaz tā spriež Svari - racionālākā zodiaka zīme. Svariem ir vitāli svarīgi pieņemt pārdomātus lēmumus un veltīt tam pēc iespējas mazāk laika. Bet kafija viņiem bieži vien palīdz to paveikt.

Skorpions

Tāpat kā mēs visi, arī Skorpioni vēlas būt enerģiski, modri un veseli. Bet neaizmirstiet, ka šīs zīmes pārstāvjiem patīk visu darīt pa savam, ideālā gadījumā - ar to kārtīgi pārsteidzot citus. Tāpēc Skorpioni par savu dzērienu izvēlas greipfrūtu sulu, neapšaubāmi veselīgu, bet visi sūru dzērienu. Tiesa, Skorpioniem no tā ikai labāk.

Strēlnieks

Strēlnieki veido ap sevi maksimāli piesātinātu un spilgtu dzīvi. Viņiem patīk baudīt dzīvi ar pilnu krūti, kas, protams, pats par sevi prasa daudz enerģijas. Tāpēc Strēlnieks no visiem dzērieniem izvēlas ķiršu sulu. Līdz ar labumu veselībai tā sniedz arī spilgtumu visos aspektos - no izskata līdz garšai. Tas, kas vajadzīgs!

Mežāzis

Praktiskuma ziņā Mežāži ir soli priekšā lielākajai daļai zodiaka zīmju. Bet tajā pašā laikā Mežāži bieži atšķiras no citiem ar nepārspējamu rakstura dzīvīgumu. Mežāzis vienmēr tiecas uz priekšu, ienīst mierīgu sēšanu, izplūst enerģijā. Nav pārsteidzoši, ka gāzēts ūdens ir kļuvis par šīs viņa "firmas zīmi".

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir visradošās personības visā zodiakā. Tāpēc pat dzērienos viņiem ir nepieciešamas pašizpausmes iespējas. Augļu dzērieni, morsi ir ideāli Ūdensvīram, jo ​​katrā ģimenē un katrā restorānā tos gatavoto citādi, kādā īpašā veidā. Ūdensvīrs atradīs, kur izvērsties!

Zivis

Starp Zivīm ir daudz tējas ceremonijas mīļotāju, pazinēju un lietpratēju. Šāda veida ceremonija palīdz Zivīm sadzīvot ar haotisko ārpasauli, rast harmoniju un mieru. Tāpēc šīs zodiaka zīmes pārstāvji visaugstāk vērtē tradicionālo ķīniešu dzelteno tēju jeb ulunu.

33 Scientific Health Benefits of Oolong Tea - Weight Loss - Beauty ...


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti «X» atjauninājums ļauj apiet platformas aizliegumu Brazilijā

Īlona Maska sociālo mediju platforma "X" ir veikusi automātisku atjauninājumu tālruņu lietotnēs, kas ļauj apiet šīs platformas aizliegumu Brazīlijā, trešdien paziņoja Brazīlijas interneta pakalpojumu sniedzēju asociācija.

Interesanti fakti Šodien Valmierā atceras traģiskos 1944. gada notikumus (+VIDEO)

Pilsētas degšanas stāstu vairākus gadu desmitus noteica padomju propaganda.

Interesanti fakti Latvijā 65% autovadītāju bijuši iesaistīti ceļu satiksmes negadījumā

Latvijā 65% autovadītāju vismaz vienreiz bijuši iesaistīti ceļu satiksmes negadījumā, liecina "Carlsberg 0.0 atbildīgas braukšanas indeksa" aptaujas rezultāti.

Lasiet arī

Kultūra Latviešu ģimenes piedzīvojumu filma iepazīstina ar superspējām (+VIDEO)

"Intonāciju centāmies veidot bezbēdīgu un jaunākajai auditorijai mīļu un atpazīstamu".

Sabiedrība Šodien Latvijā iestāsies astronomiskais rudens

Svētdien būs rudens ekvinokcija un Zemes ziemeļu puslodē iestāsies astronomiskais rudens.

Interesanti fakti Latvijā 86% vecāku dod saviem bērniem kabatas naudu

Lielākā daļa jeb 86% vecāku saviem bērniem vecumā no septiņiem līdz 17 gadiem regulāri vai laiku pa laikam dod naudu patstāvīgiem tēriņiem, secināts "SEB bankas" veiktajā aptaujā par kabatas naudu bērniem.

Veselība Austrumu slimnīcā tiek veiktas unikālas lāzeroftalmoloģijas operācijas (+VIDEO)

Eiropas Oftalmologu biedrība Oftalmoloģijas klīnikai ir piešķīrusi sertifikātu par atbilstību visaugstākajiem Eiropas standartiem.