• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Policists sašauj mazu zēnu, ierodoties uz izsaukumu par vardarbību ģimenē (FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 12:33, 01.06.2023


ASV štata Misisipi iedzīvotāji satricināti ar šaušalīgu ziņu - vietējais policists sašāvis 11 gadīgu zēnu, ziņo CNN.


Foto: CNN

20. maijā Nakalas Marijas mājās iebrāzās viņas meitas tēvs, kurš bija ārkārtīgi agresīvi noskaņots. Uztraucoties par savu un mājā esošo bērnu drošību, Nakala lūdza dēlu Aderienu izsaukt policiju. Puisītis, protams, paklausīja māti.

Tomēr policisti nebija tie glābēji, kā tika cerēts. Tieši pretēji - viņi situāciju padarīja vēl sliktāku. Ierodoties, policists Gregs Kapers pieprasīja mājas iemītniekiem iznākt laukā. Ieraudzījis mazo Aderienu, virsnieks nedomājot izdarīja šāvienu puiša krūtīs.

"Mirklī, kad Aderiens parādījās aiz stūra, viņš tika sašauts," sacīja satriektā Nakala. "Es nevaru aptvert - kāpēc? Tas bija tas pats policists, kurš lika mums iznākt no mājas. Aderiens izdarīja tieši to, ko viņam prasīja. Mans dēls nepārtraukti jautāja: "Kāpēc viņš mani sašāva? Ko es izdarīju nepareizi?'' ''

Pēc šāviena zēns tika nogādāts slimnīcā. Viņam tika konstatētas bojātas plaušas, lauztas ribas, kā arī plēstas aknas. ''Aderiens bija centimetru attālumā no dzīvības zaudēšanas,'' sacīja ģimenes jurists Karloss Mūrs.

Neskatoties uz šokējošo negadījumu, policisti pabeidza uzdevumu, kam viņi tika izsaukti. Bet pat to nepilnīgi - policija paņēma Nakalas meitas tēvu apcietinājumā, bet izlaida jau nākamajā dienā. Kā izrādās, Nakala nebija iesniegusi oficiālu apsūdzību. Saprotami, viņa bija sašutusi par to: ''Kad man bija laiks to izdarīt? Es biju slimnīcā ar savu dēlu.''

Otrdien, 30. maijā, Nakala iesniedza oficiālu prasību federālajā tiesā, pieprasot piecus miljonus ASV dolāru. Viņa ir izvirzījusi apsūdzības pret Indianolas pilsētu, tās policijas priekšnieku, kā arī vairākiem virsniekiem - ieskaitot arī Kaperu.

Pēc Mūra teiktā, nav nekādu iespēju, ka Aderienu varēja sajaukt ar pieaugušu vīrieti. Puisis ir zem 1,5 metru garuma.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti LNB pastāstīs, kāpēc latvieši mīl filozofu Kantu (+VIDEO)

Grāmatu izdošanā vieno apgaismības laikmetu un mūsdienas.

Interesanti fakti «Tesla» atsauc visus klientiem piegādātos «Cybertruck»

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" atsauc visas klientiem piegādātās "Cybertruck" automašīnas saistībā ar defektu, kas var izraisīt nejaušu automobiļa paātrināšanos, tādējādi palielinot avarēšanas riskus, vēstī ASV Ceļu satiksmes drošības pārvalde (NHTSA).

Interesanti fakti Rīgā notiks Baltijas digitālo humanitāro zinātņu forums

Latvijas Universitātes Akadēmiskajā centrā jaunnedēļ, 25.aprīlī un 26.aprīlī, notiks Baltijas digitālo humanitāro zinātņu forums.

Interesanti fakti Latvijā 31% iedzīvotāju vasaras atvaļinājuma laikā plāno doties uz ārzemēm

Gandrīz katrs trešais Latvijas iedzīvotājs jeb 31% vasaras atvaļinājuma laikā plāno doties ceļojumā uz ārzemēm, bet katrs piektais ceļos pa Latviju, informē "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz veikto aptauju.

Lasiet arī

Ekonomika Siguldas uzņēmēji apvienojas (+VIDEO)

Izaicinājums ir attīstības perspektīva ekonomiskajai izaugsmei.

Pasaule Krievija uzliek veto ANO rezolūcijai pret bruņošanās sacensību kosmosā

ASV un Japānas ierosināta ANO rezolūcija pret bruņošanās sacensību kosmosā trešdien tika noraidīta ANO Drošības padomē Krievijas uzlikta veto dēļ.

Sabiedrība Rīgas ostā ienāks šīs sezonas pirmais kruīza kuģis

Rīgas ostā šodien ar franču kruīza kompānijas "Ponant" kuģa "Le Bellot" vīzīti sāksies šā gada kruīza sezona, aģentūru LETA informēja Rīgas brīvostas pārvaldes pārstāvji.

Sabiedrība Dienas gaitā laikapstākļi nemainīsies

Ceturtdien Latvijā saglabāsies apmākušās debesis un daudzviet līs, Kurzemē būs maz nokrišņu, prognozē sinoptiķi.