• Alīna,
  • Rūsiņš,
  • Sandris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Viens no mūsu emocionālākajiem sasniegumiem!» Kā politiķi sveikuši hokejistus?

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
LETA 22:22, 28.05.2023


Politiķi svētdienas vakarā sociālajos tīklos sveic Latvijas hokeja izlasi ar iegūto trešo vietu pasaules čempionātā.


Foto: LETA

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) izsaka komandai pateicību par piemēru neatlaidībai, mērķtiecībai un spējai sadarboties.

Savukārt ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) izcēlis hokejistu lielisko spēli un izturību. Viņš atzīmē, ka Latvija ir hokeja lielvalsts un pauž cerību, ka ar šo "Sapņu komandu" ir iespējams izcīnīt arī zeltu.

"Ja ir raksturs un griba, tad var kalnus gāzt," raksta NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts, pateicoties komandai par neaprakstāmām emocijām.

Satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) aicina ikvienu sagaidīt hokejistus pirmdien plkst.13 pie Brīvības pieminekļa. "Viens no vislielākajiem un emocionālākajiem sasniegumiem Latvijas sporta vēsturē," Latvijas hokeja izlases panākumus vērtē Vitenbergs.

Savukārt ASV vēstniecības Rīgā "Twitter" kontā jau publicēta pateicība par pirmajiem ziediem, ko hokeja fani noliek pie vēstniecības.

Izšķirošo hokeja spēli Tamperē klātienē vēroja arī Latvijas Valsts prezidents Egils Levits, kurš pēc mača pie hokejistiem paviesojās ģērbtuvēs un tika uzņemts ar ovācijām.

Levits mainījis savu rītdienas darba kārtību un ieplānojis plkst.16 Latvijas hokeja izlases spēlētājiem oficiāli pateikties Rīgas pilī.

Plānots, ka šajā pasākumā Rīgas pilī hokejistus sveiks arī Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS) un premjers Kariņš, informēja Smiltēns.

"Mēs, latvieši, esam spēcīga tauta ar lieliem sapņiem, ar lielu varēšanu! (..) Mums ir drosmīgākie un nesalaužamākie hokejisti pasaulē," tā hokejistus ierakstā "Facebook" sveic Saeimas priekšsēdētājs uzsverot, ka Latvijas hokeja izlase ir "mūsu jaunā Sapņu komanda".

Kā ziņots, Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti LNB pastāstīs, kāpēc latvieši mīl filozofu Kantu (+VIDEO)

Grāmatu izdošanā vieno apgaismības laikmetu un mūsdienas.

Interesanti fakti «Tesla» atsauc visus klientiem piegādātos «Cybertruck»

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" atsauc visas klientiem piegādātās "Cybertruck" automašīnas saistībā ar defektu, kas var izraisīt nejaušu automobiļa paātrināšanos, tādējādi palielinot avarēšanas riskus, vēstī ASV Ceļu satiksmes drošības pārvalde (NHTSA).

Interesanti fakti Rīgā notiks Baltijas digitālo humanitāro zinātņu forums

Latvijas Universitātes Akadēmiskajā centrā jaunnedēļ, 25.aprīlī un 26.aprīlī, notiks Baltijas digitālo humanitāro zinātņu forums.

Interesanti fakti Latvijā 31% iedzīvotāju vasaras atvaļinājuma laikā plāno doties uz ārzemēm

Gandrīz katrs trešais Latvijas iedzīvotājs jeb 31% vasaras atvaļinājuma laikā plāno doties ceļojumā uz ārzemēm, bet katrs piektais ceļos pa Latviju, informē "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz veikto aptauju.

Lasiet arī

Sports Kozlovskis apbalvojis profesionālos sportistus par sasniegumiem

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) šodien pasniedza Iekšlietu ministrijas (IeM) Pateicības IeM veselības un sporta centra Sporta nodaļas profesionālajiem sportistiem par sasniegumiem Pasaules čempionātos 2023. un 2024.gadā, VS.LV informēja IeM.

Pasaule Nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni

Parīzē naktī uz ceturtdienu nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni, par laimi, nevienu cilvēku neievainojot, paziņojis Francijas galvaspilsētas ugunsdzēsības dienests.

Pasaule Vācijas brigādes izvietošana Lietuvā izmaksās 11 miljardus eiro

Vācijas karavīru brigādes izvietošana izmaksās aptuveni 11 miljardus eiro, Bundestāga Aizsardzības komisijas sēdē atklāja Vācijas Aizsardzības ministrijas pārstāvis.

Veselība Latvijā pieaug saslimstība ar garo klepu

Latvijā pieaug saslimstība ar garo klepu, informē Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC).