• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Vīrietis varonīgi uzveic pūli, kas centās uzbrukt spēlētāju ģimenēm (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 12:33, 26.05.2023


Pēc sāpīga zaudējuma pret ''West Ham United'', ''AZ Alkmaar'' līdzjutēji satrakojās un lielā skaitā virzījās uz pretinieku fanu tribīni, kurā atradās arī spēlētāju ģimenes. Tomēr kāds vīrietis stājās priekšā pūlim un to apbrīnojami apturēja.



Pirms nedēļas Nīderlandē futbola komanda ''West Ham'' sezonas svarīgākajā spēlē pieveica AZ. Tādējādi angļu komanda nodrošināja vietu Eiropas konferences līgas finālā. Tas būs ''West Ham'' pirmais kontinentālais fināls kopš 1999. gada. Taču diemžēl šo fantastisko panākumu aizēnoja satraucoši notikumi, kas sekoja pēc finālsvilpes.

''TalkSPORT'' pieejamā informācija liecina, ka AZ komandas līdzjutēji izlauzās cauri drošības vārtiem un mēģināja uzbrukt ''West Ham'' spēlētāju ģimenēm.

Viens no līdzjutējiem - 58 gadus vecais Kriss Nolss, kuru mīļi sauc par Nolziju - bez ilgas domāšanas metās uz tribīņu sākumu. Viņš ar savu ķermeni nobloķēja ieeju un nevienu nelaida sev garām. Video var redzēt kā Nolzijs neatlaidīgi cīnās ar ievērojamu pūli uzbrucēju.

Varonīgais vīrietis dabūja zilu aci, kā arī viņa drēbes tika saplēstas, bet galvenais tika paveikts - AZ fani tālāk par kāpnēm netika. Jāizceļ, ka ''West Ham'' spēlētāji redzēja notiekošo un centās tikt pie AZ huligāniem. Vairāki pēc spēles atzina, ka bija satraukti par savām ģimenēm tribīnēs.

Brīdi vēlāk apsardze un policija pārņēma kontroli pār situāciju.

Pēc šīs baisās nakts Nolzijs ir kļuvis par varoni Anglijā, it īpaši starp ''West Ham'' faniem. Komandas nākamajā spēlē, kas norisinājās svētdien, viņš saņēma visa stadiona aplausus. Vēlāk bārā komandas līdzjutēji Nolzijam veltīja dziesmu. Varētu teikt, ka vietējie viņu redz kā slavenību. Nolzijs vairs nemaksā par saviem dzērieniem un taisa bildes ar apkārtējiem.

Arī pats klubs nav noignorējis Nolzija paveikto Nīderlandē. ''West Ham'' viņam uzdāvināja Eiropas konferences līgas fināla biļetes. Lieki teikt, ka Nolzijs nespēja savaldīt savu saviļņojumu.

"Es bija darbā, kad saņēmu zvanu - gandrīz apraudājos," viņš stāstīja ''The Daily Mail''. "Es esmu tik patiesi priecīgs. Grūti tam noticēt, gandrīz vai padara pēcspēles incidentu tā vērtu.''


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti LNB pastāstīs, kāpēc latvieši mīl filozofu Kantu (+VIDEO)

Grāmatu izdošanā vieno apgaismības laikmetu un mūsdienas.

Interesanti fakti «Tesla» atsauc visus klientiem piegādātos «Cybertruck»

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" atsauc visas klientiem piegādātās "Cybertruck" automašīnas saistībā ar defektu, kas var izraisīt nejaušu automobiļa paātrināšanos, tādējādi palielinot avarēšanas riskus, vēstī ASV Ceļu satiksmes drošības pārvalde (NHTSA).

Interesanti fakti Rīgā notiks Baltijas digitālo humanitāro zinātņu forums

Latvijas Universitātes Akadēmiskajā centrā jaunnedēļ, 25.aprīlī un 26.aprīlī, notiks Baltijas digitālo humanitāro zinātņu forums.

Interesanti fakti Latvijā 31% iedzīvotāju vasaras atvaļinājuma laikā plāno doties uz ārzemēm

Gandrīz katrs trešais Latvijas iedzīvotājs jeb 31% vasaras atvaļinājuma laikā plāno doties ceļojumā uz ārzemēm, bet katrs piektais ceļos pa Latviju, informē "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz veikto aptauju.

Lasiet arī

Sabiedrība Alkohola patēriņš Latvijā ir pielīdzināms epidēmijai

Būtiski ir pieaudzis pirmreizēji ambulatori un stacionārā ārstēto bērnu skaits ar psihiskiem un uzvedības traucējumiem alkohola lietošanas dēļ.

Sabiedrība Rīgā ar plašu programmu svinēs Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu

Rīgā ar plašu programmu svinēs Latvijas Neatkarības atjaunošanas 34.gadadienu.

Sabiedrība Kariņam atjaunots Saeimas deputāta mandāts

Bijušajam ārlietu ministram Krišjānim Kariņam (JV) pēc demisijas šodien tika atjaunots Saeimas deputāta mandāts.

Sabiedrība Ķegumā un Ogres novada pagastos beigs apkures sezonu

Svētdien, 28.aprīlī, Ķegumā un Ogres novada pagastos beigs apkures sezonu, informēja pašvaldības siltumražošanas uzņēmums SIA "MS siltums".