• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bīstami teikt viedoki kameru priekšā! Ko krievi domā par Prigožinu? (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 11:44, 25.05.2023


''Vagner'' grupas līderis Jevgēņijs Prigožins pēdējo nedēļu laikā vairākkārt parādījies okupantvalsts ziņu virsrakstos, ziņo ''The Moscow Times''. Rodas jautājums - ko paši krievi domā par šo algotni?



Prigožiņs arvien regulārāk nāk klajā ar neapmierinātiem izteikumiem pret Krievijas Aizsardzības ministriju un valsts politisko vadību. Valstī radušās spekulācijas, ka Prigožins varētu mērķēt uz karjeru politikā. Varbūt pat kandidēt un stāties pretī diktatoram Vladimiram Putinam nākamā gada prezidenta vēlēšanās.

Bet vai krieviem patīk Prigožins? Vai viņi vispār zina, kas viņš tāds ir? ''The Moscow Times'' devās Maskavas ielās un jautāja cilvēkiem, ko viņi domā par algotņu bosu.

Video teju visu uzrunātie cilvēki ir ļoti izvairīgi . Vairāki apturētie garāmgājēji nespēja atpazīst Prigožina vārdu. Tomēr nervozais smaids, kas rotāja viņu sejas, liecināja par ko citu.

Uz jautājumu, vai balsotu par Prigožinu prezidenta vēlēšanās, viena no sievietēm atbildēja godīgi : ''Šobrīd par šādiem jautājumiem ir bīstami diskutēt kameru priekšā, tāpēc es atsakos atbildēt.'' Kāds pāris, kurš atpazina Prigožinu, pauda līdzīgu nostāju: ''Mēs publiski neizsakām savu politisko viedokli.''

Citi gan vienkārši atrunājās ar ''Mani neinteresē politika''. Uz jautājumu: ''Ko jūs domājat par cilvēkiem, kuri vada privātas militārās kompānijas?'', kāda sieviete noskaldīja: ''Es nesekoju politikai, nevaru atbildēt.''

Vēl kāda sieviete atzina, ka ir dzirdējusi tikai sliktas lietas par Prigožinu. Un arī cits intervētais cilvēks nebija sajūsmā par ''Vagner'' bosu. Vīrietis ne tikai atpazina Prigožinu, bet pat atminējās pēdējos jaunumus par viņu: ''Es nevēlos redzēt algotni pie varas. Tomēr viss ir atkarīgs no politiskās situācijas pasaulē.''

Ne visi gan bija sliktās domās par Prigožinu. Viens vīrietis pateica, ka viņam patīk šis oligarhs. Tajā pat laikā intervētais noliedza, ka balsotu par Prigožinu. Viņa balss piederētu Putinam. Vīrietis nespēja pateikt iemeslu, kāpēc...

Arī nākamais video krievu pilsonis izteica atbalstu Putinam: ''Principā viņš dara tikai labu Krievijai.''


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.