• Mirta,
  • Ziedīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bīstami teikt viedoki kameru priekšā! Ko krievi domā par Prigožinu? (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 11:44, 25.05.2023


''Vagner'' grupas līderis Jevgēņijs Prigožins pēdējo nedēļu laikā vairākkārt parādījies okupantvalsts ziņu virsrakstos, ziņo ''The Moscow Times''. Rodas jautājums - ko paši krievi domā par šo algotni?



Prigožiņs arvien regulārāk nāk klajā ar neapmierinātiem izteikumiem pret Krievijas Aizsardzības ministriju un valsts politisko vadību. Valstī radušās spekulācijas, ka Prigožins varētu mērķēt uz karjeru politikā. Varbūt pat kandidēt un stāties pretī diktatoram Vladimiram Putinam nākamā gada prezidenta vēlēšanās.

Bet vai krieviem patīk Prigožins? Vai viņi vispār zina, kas viņš tāds ir? ''The Moscow Times'' devās Maskavas ielās un jautāja cilvēkiem, ko viņi domā par algotņu bosu.

Video teju visu uzrunātie cilvēki ir ļoti izvairīgi . Vairāki apturētie garāmgājēji nespēja atpazīst Prigožina vārdu. Tomēr nervozais smaids, kas rotāja viņu sejas, liecināja par ko citu.

Uz jautājumu, vai balsotu par Prigožinu prezidenta vēlēšanās, viena no sievietēm atbildēja godīgi : ''Šobrīd par šādiem jautājumiem ir bīstami diskutēt kameru priekšā, tāpēc es atsakos atbildēt.'' Kāds pāris, kurš atpazina Prigožinu, pauda līdzīgu nostāju: ''Mēs publiski neizsakām savu politisko viedokli.''

Citi gan vienkārši atrunājās ar ''Mani neinteresē politika''. Uz jautājumu: ''Ko jūs domājat par cilvēkiem, kuri vada privātas militārās kompānijas?'', kāda sieviete noskaldīja: ''Es nesekoju politikai, nevaru atbildēt.''

Vēl kāda sieviete atzina, ka ir dzirdējusi tikai sliktas lietas par Prigožinu. Un arī cits intervētais cilvēks nebija sajūsmā par ''Vagner'' bosu. Vīrietis ne tikai atpazina Prigožinu, bet pat atminējās pēdējos jaunumus par viņu: ''Es nevēlos redzēt algotni pie varas. Tomēr viss ir atkarīgs no politiskās situācijas pasaulē.''

Ne visi gan bija sliktās domās par Prigožinu. Viens vīrietis pateica, ka viņam patīk šis oligarhs. Tajā pat laikā intervētais noliedza, ka balsotu par Prigožinu. Viņa balss piederētu Putinam. Vīrietis nespēja pateikt iemeslu, kāpēc...

Arī nākamais video krievu pilsonis izteica atbalstu Putinam: ''Principā viņš dara tikai labu Krievijai.''


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Sāk gatavoties Pļaviņu HES rezerves pārgāznes būvniecībai

AS "Latvenergo" uzsācis gatavošanos Pļaviņu hidroelektrostacijas (HES) rezerves pārgāznes būvniecībai Aizkrauklē.

Interesanti fakti Aprīļa beigās norisināsies palu šovs «Lido zivis Kuldīgā»

Sestdien, 27.aprīlī, no plkst.11 līdz 16 norisināsies palu šovs "Lido zivis Kuldīgā", aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Interesanti fakti Maija beigās Rīgā notiks «Sidra asambleja»

Maija beigās Rīgā notiks "Sidra asambleja", kurā nozares profesionāļiem un citiem interesentiem būs iespēja izzināt sidra darīšanas nozares perspektīvas Latvijā un Baltijā, liecina tūrisma asociācijas "Lauku ceļotājs" publiskotā informācija.

Interesanti fakti RTU zinātkāres centrs piedāvā aizraujošu izklaidi (+VIDEO)

Bērni, jaunieši, viņu vecāki un skolotāji var uzzināt, kā darbojas pasaule.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvieši pērk dārgāku sadzīves tehniku, lai to varētu salabot (+VIDEO)

Sabiedrības apziņa par ilgtspējīgu dzīvesveidu pieaug, un cilvēki kļūst arvien izglītotāki attiecībā uz to, kā viņu izvēles ietekmē vidi.

Ekonomika Inovāciju Akadēmijā ieguvumus sniedza 23 industriālas nozares (+VIDEO)

Visu trīs Inovācijas Akadēmijas programmas gadu laikā, daudzas komandas ir pierādījušas savu spēkuю

Ekonomika Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Merirands

VSIA "Autotransporta direkcija" (ATD) valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretāres vietnieks Dins Merirands, informēja SM pārstāvji.

Sabiedrība Braži pārliecinoši apstiprina ārlietu ministres amatā

Saeima šodien ārlietu ministres amatā apstiprināja ilggadējo diplomāti Baibu Braži.