• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Līksms VIDEO nodemonstrē, kā cilvēki reaģē uz apli ar uzrakstu «Dejo šeit»

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 11:44, 24.05.2023


Ikdienas rutīna, miljoniem domas galvā un steiga uz kādu šķietami svarīgu vietu. Pēkšņi jūs pamanāt sarkanu apli uz ietves, kam blakus uzrakstīts “Dejo šeit”. Uz īsu mirkli visas dzīves problēmas pazūd, un jūs ļaujaties emocijām...



Tieši to piedzīvoja vairāki cilvēki, kuri pirms pāris nedēļām Kalifornijā devās ikdienas gaitās, bet kāds uz ielas bija izlicis īpašu apli.

Amerikāniete ar ''Youtube'' kanālu ''Thoraya'' vēlējās izplatīt pozitīvismu savā apkaimē. Tāpēc viņa veica tādu nenopietnu sociālo eksperimentu. ''Thoraya'' uz ielas izveidoja sarkanu apli ar uzrakstu “Dejo šeit”. Ikreiz, kad kāds iekāpa šajā aplī, tika atskaņota mūzika.

Iegūtais rezultāts bija fantastisks! Desmit brīnišķīgas minūtes, kurās visdažādākie svešinieki dejo no visas sirds.

Draugi dancoja kopā, suņu īpašnieki aicināja savu mīluli uz deju, bērni griezās apkārt, pat vecākā gadagājuma ļaudis parādīja uz ko ir spējīgi. Video var redzēt disko kustības, ''stanky legg'', ''moonwalk'' un vēl kādas populāras dejas. Tie ir dzīvespriecīgi cilvēki, kuri nekautrējās izrādīt savas emocijas.

Jāatzīmē, ka ''Thoraya'' atklāti parādīja arī samāksloto daļu šajā video. Proti, viņa neslēpa, ka ievadā vīrietis sekoja viņas norādēm. Redzama autores vēlme būt autentiskai un godīgai pret savu auditoriju.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Par teju 30% pieaudzis ārvalstu studentu pieteikumu skaits LU

Studijām Latvijas Universitātē (LU) 2024./2025.akadēmiskajā gadā saņemti par teju 30% vairāk ārvalstu studentu pieteikumu nekā pērn, informēja universitāte.

Interesanti fakti No Rīgas pludmalēm siltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā

No Rīgas oficiālajām pludmalēm vissiltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā, liecina Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.