• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šoks! Dalailama liek sūkāt mēli puisēnam. (+VIDEO) Hermanim ir viedoklis

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 21:05, 10.04.2023 1


"Agrāk es ar šo veco fotogrāfiju būtu lepojies, bet kopš šodienas - baigi grūti", savā facebook kontā raksta Jaunā Rīgas teātra režisors Alvis Hermani pie fotoattēla, kur redzams kopār ar Dalailamu.



"Es gan, protams, apšaubu, ka Dalailama ir pedofīls (CNN un visur citur šodien publicē video, kur viņš liek mazam puisēnam sūkāt viņa mēli). Esmu diezgan drošs, ka viņš vienkārši ir izkūkojis prātu. Un jau sen. Man ir daži novērojumi šai kontekstā, jo esmu ticies ar viņu 4 reizes. Gan Daramsalā, gan šeit. Man radās iespaids, ka viņš ir izdomājis sev tādu tēlu "baigi oriģinālais onkulītis", kurš pēc veciem dzenbudisma paraugiem cenšas visus ik pa brīdim pārsteigt ar jokainu un neparedzamu uzvedību. No malas tas izskatījās diezgan neveikli un šoreiz arī viņam diemžēl nāvējoši," raksta režisors.

"Turklāt, man viņš likās drusku pastulbs, ja drīkst. Piemēram, bildē redzamajā publiskās tikšanās reizē, no Burjatijas un Tuvas sabraukušie budisti viņam prasīja, kā sadzīvot ar rusifikācijas postu. Uz to viņš atbildēja ar murgiem par brālīgu sadzīvošanu ar krieviem, beigās sāka slavēt Marksu un atzinās, ka pats arī sirdī ir marksists (!!!). Par to, ko Ķīna bija izdarījusi ar Tibetu, viņš laikam uz brīdi bij aizmirsis."

"Tad vienās pusdienās es viņam izstāstīju gadījumu, ka Latvijā viens starptautisks budistu retrīts (Rūjienas pusē) izgāzās un visi budistu mūki no Mjanmas aizmuka ļoti vienkārša iemesla dēļ. Latvijas odi. Kuru klātbūtne ir nesavienojama ar meditācijas tehniku. Es viņam teicu, ka budisms ir varena reliģija, bet Latvijas teritorijā tā diemžēl nedarbojas. Dēļ mūsu odiem. To es daļēji domāju kā joku, kuru viņš nesaprata. Jo viņa atbilde bija ļoti nopietna - arī odi ir dzīvas radības, un ja tie grib nedaudz pasūkt jūsu asinis, tad to viņiem nedrīkst liegt. Okei, lai veicās," publicē savas domas Hermanis.


Hermanis un Dalailama.
Hermanis un Dalailama.

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Kā latvieši gatavo pārtikas krājumus ziemai (+VIDEO)

C vitamīni un daļēji B grupas vitamīni nav termiski stabili un saldēšanas laikā izzūd.

Interesanti fakti Uzstādīti četri torņi Latvijas-Baltkrievijas robežas novērošanai Daugavas posmā

Uzlabojot valsts robežas aizsardzību Daugavas posmā pie Latvijas-Baltkrievijas robežas, šobrīd ir uzstādīti četri no sešiem torņiem robežas novērošanai, informēja VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) valdes locekle Jeļena Gavrilova.

Interesanti fakti Eksperts: Platforma «X» atjaunojusi komunistu tradīcijas ASV politikā

Platforma "X" jeb tviteris ir atjaunojis komunistu tradīcijas ASV politikā, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) pētnieks, Latvijas Transatlantiskās organizācijas valdes loceklis Sandis Šrāders.

Interesanti fakti Siliņa saņēmusi Ukrainas valsts ordenu

\Uzturoties vizītē Ukrainā, Latvijas Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) saņēmusi Ukrainas valsts apbalvojumu - Kņazienes Olgas I šķiras ordeni, kuru premjerei pasniedza Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis, informēja Ministru kabineta preses sekretāre Santa Jirgensone.

Lasiet arī

Ekonomika Darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Darba likumā, nosakot, ka darbiniekiem nedrīkst prasīt svešvalodu zināšanas, ja vien svešvalodu zināšanas nav objektīvi pamatotas.

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.