• Ginta,
  • Gunda,
  • Gunta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Astrologs izskaitļojis, kāpēc Kariņš ir tik neprasmīgs

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 12:22, 31.03.2023


Tuvojoties pirmajām 100 dienām Krišjāņa Kariņa (JV) valdītajai otrajai valdībai, astronumerologs Kristaps Baņķis sociālājā kontā twitter publicējis premjera raksturojumu.


Foto: MK.

"Atkārtošu to pašu ideju, tik citiem vārdiem, ko teicu jau Kariņam nākot pie varas: viņš pats ir DIŽ-KRĪZE Latvijai. Ar tik nospriegotu Strēlnieku un Jaunavas zīmi, neredz ne vīziju, ne prot sakārtot sistēmas! Kaut kur starp zemi un debesīm kuļas. Grib, bet neprot," raksta AstroVip.lv.

"Kariņš ir dzimis Diž-čikā un pēc astroklasikas un realitātes tie ir cilvēki, kuri turas pie ierastām shēmām un nespēj ģenerēt jaunus izaugsmes scenārijus vien transformēt to pašu.

"Uzsildīt Zulu"! Visu shēmotāju sapnis ir šāds pašapmierināts premjers," par Kariņu publikācijā mikroblogošanas vietnē twitter izteicies astronumerologs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Jūras ērgļu ligzdā Durbē izdēta pirmā ola

Durbē esošajā jūras ērgļu ligzdā, kuras norises Latvijas Dabas fonds (LDF) translē videotiešraidē, sestdienas, 23.marta, pēcpusdienā ir izdēta šosezon pirmā ola.

Interesanti fakti Vācu fotogrāfe izveidojusi grāmatu par Sibīrijas trimdiniekiem

Trešdien, 27.martā, plkst.17 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Klīversalas zālē notiks vācu fotogrāfes no Nīderlandes Klaudijas Heinermanes grāmatas "Sibīrijas trimdinieki - brīvības cīnītāji" ("Siberian Exiles - Freedom Fighters") prezentācija.

Interesanti fakti Svētdien daudzviet Latvijā palaikam līs

Svētdien daudzviet Latvijā palaikam līs, vietām gaidāms arī slapjš sniegs, tomēr dažbrīd debesis skaidrosies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvija sākusi neoficiālas konsultācijas par Kariņa virzīšanu NATO amatam

Latvija ir sākusi neoficiālas starpvalstu konsultācijas par iespējamu kandidāta virzīšanu NATO ģenerālsekretāra amatam, šorīt intervijā TV3 atzina premjere Evika Siliņa (JV), komentējot Latvijas ārlietu ministra, ekspremjera Krišjāņa Kariņa (JV) pausto gatavību pretendēt uz atbildīgo amatu.

Sabiedrība Kariņš nepiekrīt kritikai par speciālo avioreisu tēriņiem

Esošais ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV) nepiekrīt kritikai par Ministru prezidenta laika speciālo avioreisu tēriņiem.

Sabiedrība Kariņš: Latvijā ir jābūt nulles tolerancei pret etniskā naida kurināšanu

Latvijā ir jābūt nulles tolerancei pret jebkādām etniskā naida kurināšanas izpausmēm, un iespējamie konflikti starp Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) ārvalstu studentiem ir vērtējami ļoti nopietni, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV).

Sabiedrība Kariņš: Situācijas attīstību Tuvajos Austrumos ļoti grūti prognozēt

Situācijas attīstību Tuvajos Austrumos pašlaik ir ļoti grūti prognozēt, jo tur kuru katru brīdi var kaut kas notikt un var arī nekas nenotikt, šorīt LTV "Rīta panorāmā" izteicās Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV).