• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Galkina ASV turneja – pilnīga neveiksme

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 10:57, 28.03.2023


Krievijā par ārzemju aģentu atzītā humorista Maksina Galkina cerības piepelnīties no bijušajiem tautiešiem nepiepildījās.


Foto: Youtube.

Ārzemēs 46 gadus vecais Maksims plānoja uzlabot savu finansiālo stāvokli. Pēc pārcelšanās uz Izraēlu bijusī Krievijas Pirmā kanāla zvaigzne griežas kā vāvere ritenī, lai apmierinātu Allas Pugačovas un bērnu pieaugošās vajadzības. Pretēji visām cerībām, brauciens uz ASV humoristam izvērtās neveiksmīgs, raksta krievu mediji.

“Nogurums no monotonie joki Galkinam uz skatuves neizdevās. Reakcijas nebija, jo viņš nemitīgi jokoja par politisko nestabilitāti,” norāda reportieri.

Zīmīgi, ka pēc publikācijas, komiķis reaģēja un pat atzina, ka izrādes nav bijušas gana veiksmīgas. Bet kāpēc?

Viņš vērsa uzmanību uz to, ka kādreiz cilvēki par jokiem smējās, bet tagad, tuvojoties īsta kodolkonflikta perspektīvai, “tas vairs nav tik smieklīgi”.

Acīmredzot tieši sabiedrības interešu izzušanas dēļ Maksims nolēma “paaugstināt likmes”, pieļaujot vairākus provokatīvus paziņojumus. Daudzus patiesi šokēja Galkina vārdi par "Kirkorovu caurspīdīgās zeķbiksēs" (taču, tas tiešām ir fakts, Filips tāds uzstājās). Pēc tam bijusī šova “Šovakar” vadītāja publiski apsmēja arī Larisu Doļinu un Nadeždu Babkinu.

Krievu mediji pauda arī sašutumu, ka Alla Pugačova, kura vēl nesen uzturēja draudzīgas attiecības ar šiem māksliniekiem, nekādi nereaģēja uz vīra jociņiem.


Tas bija tiešām smieklīgi, ka Kirkorovs uzstājās zeķbiksēs...
Tas bija tiešām smieklīgi, ka Kirkorovs uzstājās zeķbiksēs...

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Polijas radiostacija aizstājusi žurnālistus ar mākslīgo intelektu

Polijā radiostacija "OFF Radio Krakow" savus žurnālistus nomainījusi ar mākslīgā intelekta radītiem raidījumu vadītājiem.

Interesanti fakti Rudens brīvdienas ir lielisks laiks, lai iepazītu Jūrmalu (+VIDEO)

Piedzīvojumu meklētājiem būs unikāla iespēja piedalīties Jaunsardzes rīkotajās nodarbībās.

Interesanti fakti Zemūdens izpētē atklāta Baltijas jūrai neraksturīga dzīļu struktūra (VIDEO)

Zemūdens izpētē atklāta Baltijas jūrai neraksturīga dzīļu struktūra, informē Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) projekta "Jūras aizsargājamo biotopu izpēte un nepieciešamā aizsardzības stāvokļa noteikšana Latvijas ekskluzīvajā ekonomiskajā zonā" (LIFE REEF) koordinatore Gunta Gabrāne.

Interesanti fakti RTU ekskluzīvi piešķir naudu augstākā līmeņa ierēdņu apmācībai

Rīgas tehniskajai universitātei (RTU) ekskluzīvi piešķirta nauda augstākā līmeņa ierēdņu apmācībai, svētdienas vakarā vēstīja TV3.

Lasiet arī

Pasaule ASV apstiprina bruņojuma pārdošanu Taivānai divu miljardu dolāru vērtībā

ASV Valsts departaments apstiprinājis bruņojuma pārdošanu Taivānai divu miljardu ASV dolāru vērtībā, paziņojis Pentagons.

Sabiedrība Plāno piešķirt vēl trīs miljonus eiro Rīgas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem

Rīgas dome plāno piešķirt papildu aptuveni trīs miljonus eiro galvaspilsētas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem, paredz šonedēļ Satiksmes un transporta lietu komisijas atbalstītais lēmumprojekts.

Pasaule EP žurnālistikas balvu piešķīris projektam par pazudušiem migrantu bērniem

Eiropas Parlaments (EP) Dafnes Karuanas Galicijas 2024.gada žurnālistikas balvu piešķīris projektam "Lost in Europe", kas pētījis vairāk nekā 50 000 nepavadītu bērnu migrantu bezvēsts pazušanu.

Sports Štolcermanis Itālijas F-4 čempionātu noslēdz trešajā vietā debitantu ieskaitā

Latvijas autosportists Tomass Štolcermanis svētdien Itālijas "Formula 4" (F-4) čempionātu noslēdza trešajā vietā debitanti ieskaitē un bija devītais kopvērtējumā.