• Alita,
  • Elita,
  • Liesma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Latvijas pasts» piedāvās izsolēs iegādāties 16 nekustamos īpašumus

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 19:43, 10.09.2024


VAS "Latvijas pasts" publiskās izsolēs ar augšupejošu soli piedāvās 16 uzņēmējdarbībā neizmantotus un biznesa mērķiem neatbilstošus nekustamos īpašumus.


Foto: LETA

Pastā norāda, ka īpašumi pieejami trīs Latvijas novados. Tostarp uzņēmums izsolīs zemi, ēkas, biroju vai tirdzniecības telpas.

Desmit nekustamie īpašumi atrodas Latgalē - pa diviem Augšdaugavas un Krāslavas novados, pa vienam Ludzas un Preiļu novados, bet četri ir Rēzeknes novadā. Tikmēr četri īpašumi atrodas Zemgalē - pa diviem Aizkraukles un Jēkabpils novados, bet Vidzemē nekustamie īpašumi ir Gulbenes novadā, kā arī Ogres novadā.

Pastā skaidro, ka objektu atrašanās vietas un to potenciālais izmantojums, kā arī cenas atšķiras. Zemākā izsoles sākumcena 320 eiro apmērā noteikta īpašumam Rēzeknes novada Stoļerovas pagastā, kas sastāv no ēkas 129,5 kvadrātmetru platībā, kur dabā atrodami trīs ēku pamati, kā arī zemes 603 kvadrātmetru platībā.

Savukārt augstākā izsoles sākumcena noteikta 60 300 eiro apmērā īpašumam Svētā Ludvika laukumā Krāslavas novadā, kas sastāv no ēkas 3177,5 kvadrātmetru platībā un zemes 3573 kvadrātmetru platībā.

Izsolēm var pieteikties līdz šī gada 26.septembrim, bet izsoles noslēgsies 7.oktobrī.

"Latvijas pasts" atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas nav piemēroti uzņēmējdarbības funkcijai, netiek pietiekama apmērā izmantoti vai neatbilst biznesa mērķiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika LU rektors piedāvā līdzekļus budžetam meklēt ar PVN celšanu

Pensiju vietā līdzekļus budžetam vienkāršāk būtu meklēt ar pievienotās vērtības nodokļa (PVN) celšanu, intervijā TV3 pauda Latvijas Universitātes rektors, ekonomists Gundars Bērziņš.

Ekonomika Gauss: Stratēģiskais investors airBaltic kapitālā var ienākt arī vēlāk

Paredzēts, ka stratēģiskais investors Latvijas nacionālajā aviokompānijā "airBaltic" ienāks pirms akciju sākotnējā publiskā piedāvājuma (IPO), taču nav izslēgta arī iespēja, ka tas var notikt pēc IPO, intervijā aģentūrai LETA sacīja "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss.

Ekonomika Latvijā pieaudzis ārvalstu viesu pavadīto nakšu skaits

Latvijas viesnīcās un citās tūristu mītnēs šogad septiņos mēnešos viesu pavadīto nakšu skaits pieaudzis par 4,8% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, veidojot 2,648 miljonus, liecina Centrālās statistikas pārvaldes dati.

Ekonomika Ar vizīti Hjūstonā sākas vēsturiski lielākā Latvijas tirdzniecības misija uz ASV

Šodien, 16.septembrī, sākās Latvijas tirdzniecības misija uz ASV, ar kopumā ap 100 biznesa delegācijas dalībniekiem.

Lasiet arī

Sabiedrība «Latvijas pasts» slēgs 12 pasta nodaļas un cels tarifus

VAS "Latvijas pasts" slēgs 12 pasta nodaļas, Latvijā saglabājot kopumā 155 pasta nodaļas.

Interesanti fakti Kam Latvijas Pasts velta jaunās pastmarkas (+VIDEO)

Ar miniatūriem mākslas darbiem var norēķināties par sūtījumiem valsts iekšienē un ārzemēs.

Sabiedrība Plāno saglabāt 116 Latvijas pasta nodaļas

VAS "Latvijas pasts" izstrādājis jauno pasta nodaļu plānu, kas paredz visā valstī atstāt 116 pasta nodaļas, nodrošinot pakalpojumu visos reģionos un pilsētās, otrdien vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".