• Iza,
  • Izabella
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sašutumu izraisīja ideja par slieksni skaidras naudas darījumiem 750 eiro apmērā

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 12:45, 25.08.2024


"Kremļa rokas puiši un meičas ar lipīgiem pirkstiem".


Valdība vēlas iekļūt iedzīvotāju maciņos.

Sociālā tīkla X (agrāk Twitter) apmeklētājus saniknoja slavenā politologa Jāņa Ikstena ieraksts: "Turpmāk VID kontrolēs visu, kas tiks pirkts vai pārdots skaidrā naudā dārgāk par 750 eiro".

Varbūt neviens no komentētājiem nevēlas palīdzēt valdībai iegūt vairāk nodokļu. Un visi raksta indīgus paziņojumus.

Eriks Stendzenieks: "Kirdik Vienotības naudas plūsmai".

Raivis Strēlnieks: "Veikalos gaidāmas Akcijas par 749 EUR".

Alvis: "A kā tas tehniski plānots? Maksājot skaidrs 750+ būs pase vai ID jāuzrāda? Un, ja nav, tad pirkums nebūs? Vai pietiks, ja es kādu vārdu uzvārdu nosaukšu?"

Spirit of time: "Bībelē, Jāņa atklāsmes grāmatā ir sekojoši vārdi par pasaules pēdējām dienām: ".....nevienam nebūs ļauts ne pirkt, ne pārdot, kam nebūs zvēra zīmes". Acīmredzot, ar zvēru ir domāts totalitārs režīms, bet ar zvēra zīmi - attālināti kontrolējams bankas konts čipa veidā".

Roberts: "Jaunie boļševiki: PRO. Ļaunā Vienotība. Izbālējušie zemes nieki. ie bezkauņas grauj Latviju ar nolūku iznīcināt 18-11-18 Latviju. Kremļa rokas puiši un meičas ar lipīgiem pirkstiem. Vai nerauj korķi kad ienāk prātā doma, ka varētu nākties pieskarties pie kloča pie kura..."

Andris: "Ja VID vadītāja neredzēja viena Kariņa kino Pionieris darījumā izvairīšanos no visu nodokļu nomaksas, tad tagad redzēs miljonu 750€ skaidrās naudas darījumus? Nopietni?"

Reinis Ceplis: "Būs cilvēkiem darbs. Skaitīs numurus uz naudas zīmēm - katrs tomēr unikāls. Piesaistīs Bolt studentus praksē".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Nākamnedēļ atklās Kokneses saules elektrostaciju

Nākamnedēļ atklās Latvijas investīciju uzņēmuma "Merito Partners" un atjaunojamās enerģijas projektu attīstītāja "Saules Energy" izveidoto Kokneses saules elektrostaciju (SES).

Ekonomika Darbaspēka nodokļu izmaiņas pašvaldībām radīs negatīvu fiskālu ietekmi

Plānotās darbaspēka nodokļu izmaiņas vistiešākajā veidā radīs negatīvu fiskālu ietekmi uz pašvaldību budžetiem, vērtē Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienība "Rīgas metropole".

Ekonomika Zāļu ražotāju asociācija: «Valdība, šķiet, īpaši galvu nelauza»‎ (+VIDEO)

Ministra iecerē jāziedo būs gan valsts kapitālsabiedrībām, gan privātajiem uzņēmumiem, nosakot konkrētu peļņas procentus, kas jāiemaksā.

Ekonomika Inčukalna pazemes gāzes krātuvi varēs izmantot arī Lietuva, Igaunija un Somija

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Enerģētikas likumā, kas paredz iespēju Inčukalna pazemes gāzes krātuvi savu valstu stratēģisko rezervju uzglabāšanai nepieciešamības gadījumā izmantot arī Lietuvai, Igaunijai un Somijai.

Lasiet arī

Ekonomika Latvijā 17% iedzīvotāju ikdienas norēķinos izmanto skaidru naudu

Latvijā 17% iedzīvotāju ikdienā norēķinus veic skaidrā naudā, kamēr 82% pirkumiem galvenokārt izmanto maksājumu karti, informē "Luminor Bank" pārstāvji, atsaucoties uz veikto iedzīvotāju aptauju.

Sabiedrība Tiesības uz skaidras naudas apriti jāieraksta Satversmē! Par to vāc parakstus

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par skaidras naudas aprites ierakstīšanu Satversmē.

Sabiedrība VID iesniegums automātiskai nodokļa atmaksai jāiesniedz līdz septembra beigām

Iedzīvotāji aicināti līdz šā gada 30.septembrim paziņot Valsts ieņēmumu dienestam (VID), ka vēlas saņemt nodokļa pārmaksu automātiski, bez gada ienākumu deklarācijas iesniegšanas, aģentūru LETA informēja VID pārstāvji.

Kriminālziņas VID lūdz sākt kriminālvajāšanu pret zemnieku par aplokšņu algu izmaksu

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvalde augustā Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai nosūtījusi kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret vienu personu par "aplokšņu algu" izmaksu.