• Erna,
  • Eva,
  • Evita
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


VNĪ nav izdevies izsolīt ēku Brīvības ielā ar 1,53 miljonu eiro sākumcenu

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 21:35, 22.08.2024


VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) atkārtotā izsolē nav izdevies pārdot ēku Brīvības ielā, Rīgā, kurā atrodas veikals "Santa un Barbara", liecina informācija elektronisko izsoļu vietnē "izsoles.ta.gov.lv".



Par īpašumu nav veikts neviens solījums, liecina informācija izsoļu vietnē.

Īpašumu Brīvības ielā 188 veido zemes vienība 5408 kvadrātmetru platībā, divu stāvu veikala ēka, kā arī divas noliktavu ēkas kopā ar asfaltētiem laukumiem. Izsoles sākumcena bija 1,53 miljoni eiro, izsoles solis - 10 000 eiro.

Jau vēstīts, ka iepriekšējā izsolē, kas noslēdzās šogad 8.jūlijā, VNĪ attiecīgo īpašumu piedāvāja iegādāties ar 1,7 miljonu eiro sākumcenu.

Veikala "Santa un Barbara" īpašniece ir SIA "Javis", kura reģistrēta 1994.gadā, liecina "Firmas.lv" dati. Kompānijas pamatkapitāls ir 28 400 eiro, bet vienīgais īpašnieks ir Vadims Vlasovs. 2023.gadā kompānijas apgrozījums bija 2,154 miljoni eiro, bet peļņa - 50 609 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Inčukalna pazemes gāzes krātuvi varēs izmantot arī Lietuva, Igaunija un Somija

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Enerģētikas likumā, kas paredz iespēju Inčukalna pazemes gāzes krātuvi savu valstu stratēģisko rezervju uzglabāšanai nepieciešamības gadījumā izmantot arī Lietuvai, Igaunijai un Somijai.

Ekonomika Baņķiera Guseļņikova tiesāšanās ar Latviju izmaksājusi 6,9 miljonus eiro

Bijušā "PNB" bankas īpašnieka Grigorija Guseļņikova tiesāšanās ar Latviju valstij līdz šim izmaksājusi jau aptuveni 6,9 miljonus eiro, aģentūru LETA informēja Ministru kabineta preses sekretāre Santa Jirgensone.

Ekonomika Kopš gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Rīgā nav mainījušās

Šī gada augustā Rīgas mikrorajonos sērijveida dzīvokļu cenās netika konstatētas izmaiņas, un, salīdzinot arī ar 2024.gada sākumu, sērijveida dzīvokļu cenas nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ekonomika Valsts kase: Valsts parāds nākamajos gados joprojām būs zem 50% no IKP

Valsts parāds nākamajos gados joprojām būs zem 50% no iekšzemes kopprodukta (IKP), intervijā aģentūrai LETA sacīja Valsts kases pārvaldnieks Kaspars Āboliņš.

Lasiet arī

Ekonomika Vecrīgas graustu izsolē piedāvā iegādāties ar 80 000 eiro sākumcenu

Graustu Peitavas ielā, Rīgā, izsolē piedāvā iegādāties ar 80 000 eiro sākumcenu, aģentūru LETA informēja nekustamo īpašumu kompānijas "Latio" pārstāvji.

Ekonomika Par iespaidīgu summu izsolē pārdota ēka Skārņu ielā

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) rīkotajā izsolē nekustamais īpašums ar komerciālas darbības potenciālu Skārņu ielā, Vecrīgā, pie Svētā Pētera baznīcas, izsolīts par 629 000 eiro, liecina informācija elektronisko izsoļu vietnē "izsoles.ta.gov.lv".

Ekonomika Izsolē pārdos bijušo LU Fizikas un matemātikas fakultātes kompleksu

Latvijas Universitāte (LU) šī gada oktobrī plāno izsludināt izsoli par bijušo Fizikas un matemātikas fakultātes kompleksu, kurā ietilpst vairākas ēkas, tajā skaitā studentu dienesta viesnīca un fakultātes ēka.

Kultūra Fredija Merkūrija relikvijas pārdotas izsolē

Klavieres, kuras britu mūziķis Fredijs Merkūrijs izmantoja savu slavenāko dziesmu komponēšanai, un dziesmas "Bohemian Rhapsody" oriģinālmanuskripts trešdien tika pārdoti izsolē Londonā par vairāk nekā trim miljoniem britu mārciņu (vairāk nekā trim miljoniem eiro).