Avena uzņēmumi Latvijā samazinājuši nodokļu parādu

Ekonomika
LETA 18:43, 18.07.2024 0

Saņemot Latvijas Bankas atļauju, Eiropas Savienības (ES) sankcijām pakļautā miljardiera Pjotra Avena uzņēmumi SIA "Klauģu muiža RE" un SIA "Ezermaļu mežu īpašumi" šomēnes samazinājuši nodokļu parādu par kopumā vairāk nekā pusmiljonu eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati.

 
Foto: LETA

VID administrēto nodokļu parāds "Klauģu muižai RE" šogad 10.jūlijā bija 633 031 eiro, bet 11.jūlijā samazinājies līdz 124 165 eiro. Pēc jaunākajiem pieejamajiem datiem 16.jūlijā "Klauģu muižai RE" nodokļu parāds bija samazinājies līdz 123 153 eiro.

"Ezermaļu mežu īpašumu" nodokļu parāds šogad 10.jūlijā sasniedza 145 079 eiro, bet 11.jūlijā samazinājās līdz 86 744 eiro. Pēc jaunākajiem pieejamajiem datiem 16.jūlijā "Ezermaļu mežu īpašumu" nodokļu parāds bija 86 952 eiro.

Savukārt trešā Avena uzņēmuma, SIA "Klauģu muiža", nodokļu parāds pagaidām nav samazinājies - 10.jūlijā tas bija 12 505 eiro, bet 16.jūlijā sasniedza 12 536 eiro.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Pārtikas uzņēmumi: «Bankas spekulē ar to, ka nebūs resursu kredītiem» (+VIDEO)

Ražotāji sūdzas par cenu pieaugumu lauksaimniecības produktu piegādātājiem.

Ekonomika Līdz gada beigām Latvijas uzņēmumi bieži vien sāk restrukturizāciju (+VIDEO)

Tikai 6% finanšu vajadzības risinātas ar jauna kapitāla iemaksu no uzņēmumu dalībniekiem.

Ekonomika Dzīvokļu piedāvājums Rīgā augustā samazinājās

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, augustā dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā kopumā un arī lielākajos mikrorajonos samazinājās par 4%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ekonomika Vidzemes dienvidos uzbūvēts lielākais saules paneļu parks (+VIDEO)

Kokneses SES ar uzstādīto jaudu 5,3 MW turpmāk ik gadu saražos vismaz 5200 MWh atjaunīgās enerģijas.

Lasiet arī

Ekonomika Fridmans un Avens iesniedz prasību par miljardu dolāru pret Ukrainu

Luksemburgā reģistrētais uzņēmums "ABH Holdings SA", kura galvenie akcionāri ir Krievijas miljardieri Mihails Fridmans un Pjotrs Avens, iesniedzis prasību pret Ukrainu, pieprasot kompensēt zaudējumus, kas radušies "Alfa Bank" Ukrainas struktūru nacionalizācijas rezultātā, vēsta "Radio Brīvība".

Pasaule Fridmans un Avens savas investīcijas Rietumos nodēvējuši par kļūdu

Krievijas miljardieri Mihails Fridmans un Pjotrs Avens, kuri pēc pakļaušanas sankcijām pameta Lielbritāniju, savas investīcijas Rietumos nodēvējuši par kļūdu, ziņo aģentūra "Bloomberg".

Sabiedrība Nevienai personai LR pilsonība par atbalstu agresorvalstij nav atņemta. Pagaidām

Kopš Saeima pieņēma attiecīgus grozījumus likumā, nevienai personai Latvijas pilsonība par atbalstu agresorvalstij vēl nav atņemta, aģentūra LETA uzzināja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (PMLP).

Interesanti fakti Opā! Krievu miljardieris Pjotrs Avens jau teju gadu dzīvo Madonā

Okupācijas muzeja apmeklētāji bija patiesi pārsteigti, kad viņi muzejā pamanīja sankcionēto krievu miljardieri Pjotru Avenu, rakstīja žurnāls "Privātā Dzīve".