• Bella,
  • Berta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Avena uzņēmumi Latvijā samazinājuši nodokļu parādu

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 18:43, 18.07.2024


Saņemot Latvijas Bankas atļauju, Eiropas Savienības (ES) sankcijām pakļautā miljardiera Pjotra Avena uzņēmumi SIA "Klauģu muiža RE" un SIA "Ezermaļu mežu īpašumi" šomēnes samazinājuši nodokļu parādu par kopumā vairāk nekā pusmiljonu eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati.


Foto: LETA

VID administrēto nodokļu parāds "Klauģu muižai RE" šogad 10.jūlijā bija 633 031 eiro, bet 11.jūlijā samazinājies līdz 124 165 eiro. Pēc jaunākajiem pieejamajiem datiem 16.jūlijā "Klauģu muižai RE" nodokļu parāds bija samazinājies līdz 123 153 eiro.

"Ezermaļu mežu īpašumu" nodokļu parāds šogad 10.jūlijā sasniedza 145 079 eiro, bet 11.jūlijā samazinājās līdz 86 744 eiro. Pēc jaunākajiem pieejamajiem datiem 16.jūlijā "Ezermaļu mežu īpašumu" nodokļu parāds bija 86 952 eiro.

Savukārt trešā Avena uzņēmuma, SIA "Klauģu muiža", nodokļu parāds pagaidām nav samazinājies - 10.jūlijā tas bija 12 505 eiro, bet 16.jūlijā sasniedza 12 536 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Pagājušajā nedēļā elektroenerģijas cena Baltijā pieauga par 12%

Aizvadītajā nedēļā vidējā elektroenerģijas vairumtirdzniecības cena "Nord Pool" Baltijas tirdzniecības apgabalos pieauga par 12% un vienoti bija 115,75 eiro par megavatstundu (eiro/MWh), informē AS "Latvenergo".

Ekonomika Šogad ir labs vasarāju graudaugu ražas līmenis un kvalitāte

Šogad vasarāju graudaugu ražas līmenis un kvalitāte ir laba un atšķirībā no pagājušā gada, kad sējumi cieta no salnām, sausuma, krusas un vētras, laikapstākļi bija optimāli labas graudaugu ražas nodrošināšanai, informē Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) pārstāvji.

Ekonomika Ekonomiste: investīcijas Latvijā jau kopš gada sākuma ir vājas (+VIDEO)

Eksportā 2. ceturksnī reģistrēts kritums gan preču gan pakalpojumu pusē.

Ekonomika Latvenergo: turpinājās elektrības un dabasgāzes cenu samazināšanās (+VIDEO)

Augusta beigās Baltijā ar Elektrum zīmolu elektroenerģiju ražo jau 14 saules parki ar kopējo jaudu teju 85 megavati.

Lasiet arī

Pasaule Fridmans un Avens savas investīcijas Rietumos nodēvējuši par kļūdu

Krievijas miljardieri Mihails Fridmans un Pjotrs Avens, kuri pēc pakļaušanas sankcijām pameta Lielbritāniju, savas investīcijas Rietumos nodēvējuši par kļūdu, ziņo aģentūra "Bloomberg".

Sabiedrība Nevienai personai LR pilsonība par atbalstu agresorvalstij nav atņemta. Pagaidām

Kopš Saeima pieņēma attiecīgus grozījumus likumā, nevienai personai Latvijas pilsonība par atbalstu agresorvalstij vēl nav atņemta, aģentūra LETA uzzināja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (PMLP).

Interesanti fakti Opā! Krievu miljardieris Pjotrs Avens jau teju gadu dzīvo Madonā

Okupācijas muzeja apmeklētāji bija patiesi pārsteigti, kad viņi muzejā pamanīja sankcionēto krievu miljardieri Pjotru Avenu, rakstīja žurnāls "Privātā Dzīve".

Sabiedrība NA deputāti Kiršteins un Kols saķeras par sankcijām pakļauto Pjotru Avenu

Nacionālās apvienības (NA) Saeimas deputātiem Aleksandram Kiršteinam un Rihardam Kolam iezīmējušies pretēji viedokļi par sankcijām pakļauto, Krievijas diktatoram Putinam pietuvināto oligarhu Pjotru Avenu.