• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«airBaltic» sāk nodrošināt speciālos reisus uz Liepāju

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 08:53, 12.07.2024


Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" no šodienas līdz 5.augustam nodrošinās speciālos reisus uz Liepāju, aģentūru LETA informēja "airBaltic" pārstāvji.


Foto: LETA

Speciālie "pop-up" lidojumi paredzēti no šodienas līdz 22.jūlijam, kad notiks 2024.gada pasaules rallija čempionāta (WRC) posms Latvijā "Tet Rally Latvia", kā arī no 1.augusta līdz 5.augustam, kad notiks mūzikas festivāls "Summer Sound".

Lidojumi no Rīgas uz Liepāju notiks ceturtdienās plkst.23.10 un svētdienās plkst.23.10. Savukārt lidojumi no Liepājas uz Rīgu notiks piektdienās plkst.5.45 un pirmdienās plkst.5.45.

Lidojuma ilgums būs 45 minūtes.

"airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss norāda, ka aviokompānija par lidojumu atsākšanu uz Liepāju diskutē jau kopš pandēmijas, jo ir novērojams pieprasījums, tādēļ patlaban "airBaltic" izmanto jauno "pop-up" lidojumu konceptu, lai nodrošinātu ceļošanu uz vasaras pasākumiem Liepājā.

Jau ziņots, ka "airBaltic" pagājušajā gadā pārvadāja 4,5 miljonus pasažieru, kas ir par 36% vairāk nekā 2022.gadā, un veica vairāk nekā 44 000 lidojumu, kas ir par 18% vairāk nekā gadu iepriekš.

"airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 664,289 miljonu eiro apmērā, kas ir par 33,2% vairāk nekā 2022.gadā, kā arī kompānija guva peļņu 33,852 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Volvo atsakās no plāna līdz 2030.gadam pāriet tikai uz elektroauto ražošanu

Zviedrijas autobūves uzņēmums "Volvo Cars", kas pieder Ķīnas autoražotājam "Zhejiang Geely Holding Group", trešdien paziņoja, ka atsakās no plāna līdz 2030.gadam pakāpeniski pāriet tikai uz pilnībā elektrisku automobiļu ražošanu.

Ekonomika Kredītu procentu likmes Latvijā ir starp augstākajām eirozonā

Gada laikā kreditēšanas jomā ir vērojami atsevišķi uzlabojumi, tomēr kopumā vēl ir daudz iespēju progresam, teikts Latvijas Bankas sagatavotajā "Finanšu pieejamības pārskatā 2024".

Ekonomika Ir novērojama kreditēšanas izaugsme gan mājsaimniecību, gan uzņēmumu kreditēšanā

Ceturtdien, 5. septembrī, notika Finanšu sektora attīstības padomes sēde, kuru vadīja Ministru prezidente Evika Siliņa.

Ekonomika LDDK uzstās uz sākotnējo nodokļu reformas mērķu izpildi

LDDK ieskatā, ir nepieciešams noteikt konkrētu minimālo robežu ministriju un citu centrālo valsts iestāžu kopējo tēriņu samazinājumam (LDDK piedāvā to noteikt 5% apmērā).

Lasiet arī

Ekonomika airBaltic pamatkapitālu samazinās par 571 miljonu eiro

Gatavojoties akciju sākotnējā publiskā piedāvājuma (IPO) procesam, Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pamatkapitālu samazinās par 571,293 miljoniem eiro, kā arī vienkāršos esošo uzņēmuma akciju struktūru, liecina informācija "Firmas.lv".

Sabiedrība Gauss: Šobrīd mēs intensīvi gatavojamies airBaltic akciju kotācijai biržā

airBaltic prezidents un izpilddirektors par valdības lēmumu.

Sabiedrība Valdība nolēmusi atteikties no valsts kontrolpaketes airBaltic

Netieši valdība apstiprināja, ka nacionālās aviokompānijas finansiālā situācija, maigi izsakoties, nav spīdoša.

Interesanti fakti airBaltic balsošanā noskaidrotas pilsētas, kuru vārdos nosauks lidmašīnas

Lidsabiedrības "airBaltic" rīkotajā balsošanā noskaidrotas 16 Latvijas pilsētas, kuru vārdos nosauks lidmašīnas, VS.LV informēja "airBaltic" pārstāvji.