Āgenskalna tirgus atbalsta mazos uzņēmējus (+VIDEO)

Ekonomika
VS.LV 09:36, 05.07.2024 0

Tirgotāji būs padomājuši par ikviena kārumnieka vēlmēm.

 

Šomēnes Āgenskalna tirgus ziņo par rekordlielu pasākumu skaitu. Izņēmums nav arī šī nedēļa, kad tā kalendārā ierakstīti veseli četri pasākumi. Pēc satura un norises laika dažādi, tie uzrunā atšķirīgas auditorijas un vienlaikus sola aizraut ikvienu.

5.jūlijā plkst.21.00 piektdienas pasākumu ciklis Portāls vedīs Slāvu tautu dziedājumos kopā ar Artūru Čukuru un Ansi Bētiņu. Pilsētnieki un viesi aicināti pavadīt vakaru ukraiņu, horvātu, maķedoniešu un serbu tautas daudzbalsīgo dziesmu un garīgo dziedājumu skaņās. Dziedājumi tiek izpildīti "baltās balss" manierē, kas nozīmē, ka tie neprasa apskaņošanu vai pavadījumu. Paralēli pasākumam darbosies vakara tirgus, kafejnīcas un terase. Ieeja bez maksas. Pasākumu atbalsta Rīgas dome.

7.jūlijā plkst.9.00-17.00 tirgus ielūdz uz, iespējams, vasaras gaidītāko tirgu - mazo ražotāju Saldējuma svētkiem! Veldzēties zaļajā tirgus dārziņā aicinās ap 15 mazo uzņēmumu.

Tirgotāji būs padomājuši par ikviena kārumnieka vēlmēm - tirgū būs atrodami gan klasiski piena un krējuma, gan sulas, gelato un arī vegāniskie saldējumi. Savukārt tirgus otrā stāva koprades virtuvē RE CEP TE Skrīveru mājas saldējums atļaus ielūkoties sava saldējuma tapšanas procesā un aicinās kopā to ne vien pagatavot, bet arī noēst. Ieeja un dalība pasākumā bez maksas.

Visbeidzot, 6.jūlijā plkst.11.00-18.00 un 7.jūlijā plkst.11.00-17.00 tirgū norisināsies trešais Zīnu un mazo izdevēju festivāls SĀBRS. Festivālā vienuviet būs iespējams iegādāties un aplūkot dažādu mākslinieku un apvienību veidotos zīnus, grāmatas, žurnālus un citus izstrādājumus. Paralēli tirgošanai varēs piedalīties mākslinieku vadītās darbnīcās tirgus pagalmā esošajā siltumnīcā. Ieeja bez maksas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Ekonomists: zema inflācija valstī veicina mazumtirdzniecību (+VIDEO)

Eirozonas ekonomika 3. ceturksnī nav spējusi uzturēt gada pirmajā pusē uzņemto izaugsmes tempu.

Ekonomika Latvija kļūs par Starptautiskās enerģētikas aģentūras dalībvalsti

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā pieņēma likumu, ar kuru apstiprina Latvijas dalību Starptautiskajā enerģētikas aģentūrā.

Ekonomika Ārvalstu uzņēmumi interesējas par iespēju licencēt kriptoaktīvu uzņēmumus

Pulcējot vairāk nekā 100 uzņēmumu pārstāvjus no dažādām pasaules valstīm, noslēdzies Latvijas Bankas organizētais vebinārs kriptoaktīvu pakalpojumu sniedzējiem, kuri izvērtē iespēju Latvijā saņemt MiCA licenci dalībai Eiropas Savienības kopējā tirgū.

Ekonomika Forumā Rīgā tiks runāts par 5G ekonomiku (+VIDEO)

Laikā, kad tehnoloģiju attīstība vairāk līdzinās lēcieniem, nevis vienmērīgam plūdumam, ir jābūt gataviem lēkt pirmajiem.

Lasiet arī