• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Liepājā ražotie elektrokarti iekaro tirgu (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 15:29, 03.06.2024


Viena no Latvijas tehnoloģijas priekšrocībām ir tās "Plug and Play" (Uzstādi un brauc) vienkāršība.


Elektriskie kartingi ir nākotne, norāda Liepājas uzņēmums.

Latvijas elektrokartingu ražotājs ir noslēdzis vienošanos ar Pasaules Kartinga Asociāciju (WKA) par sadarbību elektrokartingu čempionāta rīkošanā ASV. WKA ir apņēmusies pievienot jaunu kategoriju 2025.gada sezonā, bet pirmās testa sacīkstes tiek plānotas jau 2024.gada nogalē.

"Mēs esam priecīgi, ka ir izdevies atrast spēcīgu partneri un mums ir iespēja izveidot jaunu elektrokartingu kategoriju WKA čempionātā," dalījās WKA prezidents Kevin Williams. Latvijas ražotāji kopā ar WKA plāno pirmās demo sacīkstes aizvadīt jau šī gada nogalē, Indiānā un Floridā. Abos pasākumos Liepajas firma nodrošinās pilnu tehnisko atbalstu ar Latvijā ražotajiem elektrokartingiem, gan 2024.gada demo pasākumos, gan visos 2025.gada sezonas sacensību posmos. Tas ir liels notikums un apliecina Latvijā ražoto kartingu tehnoloģiski augsto līmeni un starptautisko kvalitātes novērtējumu.

Uzņēmuma radītie kartingi ir pasaulē vieglākie un ātrākie savā klasē, nodrošinot sacīkšu entuziastiem izcilu produktu.

Viena no Latvijas tehnoloģijas priekšrocībām ir tās "Plug and Play" (Uzstādi un brauc) vienkāršība, kas ļauj uzstādīt elektriskās piedziņas sistēmu un sagatavot braukšanai jebkuru standarta sacīkšu kartinga šasiju tikai 30 minūšu laikā. Šī inovatīvā pieeja padara kartingu pielāgošanu un sagatavošanu sacīkstēm ātru un vieglu.

Latvijas produkcija turpina paplašināties visā pasaulē, izveidojot plašu pārstāvju tīklu, kas nodrošina uzņēmuma produktu pieejamību dažādās pasaules vietās. Uzņēmums jau ir izveidojis čempionātus vairākās valstīs, popularizējot elektrisko kartingu un sniedzot iespēju sacīkšu braucējiem piedalīties aizraujošās sacīkstēs.

Tas ir kļuvis par vadošo spēlētāju elektrokartingu industrijā. Starptautiskā atpazīstamība un tirgus atvēršana ļauj uzņēmumam paplašināt savu darbību arī citos virzienos - risinot problēmas dažādās nozarēs, piemēram, akumulatoru komplekti iekrāvēju uzņēmumiem, enerģijas uzglabāšanas sistēmas, ūdens transportlīdzekļu enerģijas risinājumi, militārie risinājumi un daudz kas cits.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Latvijas uzņēmumi ražošanas digitalizācijai saņēma 31 miljonu eiro (+VIDEO)

Ievērojami uzlabota darba drošība, aizstājot un samazinot manuālo darbu.

Ekonomika Latvieši retāk sapņo par dzīvi ar pasīviem ienākumiem nekā kaimiņi (+VIDEO)

Vēl ir variants ieguldīt aktīvos, kuri regulāri izmaksā dividendes vai obligāciju gadījumā - kuponus.

Ekonomika Darba devējam būs jāinformē VID par darba algas izmaksu skaidrā naudā

Lai mazinātu ēnu ekonomiku, Labklājības ministrija (LM) rosina noteikt, ka darba devējam ir jāinformē Valsts ieņēmumu dienests (VID) par faktu, ka darba alga tiek izmaksāta skaidrā naudā, liecina ministrijas sagatavotais noteikumu projekts.

Ekonomika Apkures sezonā «‎Rīgas Siltums» iedzīvotājiem ietaupīs 40 milj. eiro (+VIDEO)

Pateicoties atklātam un brīvam tirgum, tarifs tiek atbilstoši mainīts.

Lasiet arī

Sports Baumanis neiekļūst finālā rallijkrosa Eiropas čempionāta trešajā posmā

Latvijas rallijkrosa pilots Jānis Baumanis svētdien Norvēģijā Eiropas čempionāta trešajā posmā RX1 klasē pusfinālā ieņēma otro vietu, taču pēc tiesnešu piešķirtā soda nevarēja piedalīties fināla braucienā, informē autosportista komanda.

Sports Sesks un Francis uzvar ERC ceturtajā posmā "Tet Rally Liepāja"

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien izcīnīja uzvaru FIA Eiropas rallija čempionāta (ERC) ceturtajā posmā "Tet Rally Liepāja".

Sports Verstapens Monreālā uzvar trešajā F-1 posmā pēc kārtas

"Red Bull" pilots nīderlandietis Makss Verstapens svētdien Monreālā ieņēma pirmo vietu Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta Kanādas "Grand Prix", svinot panākumu trešajā posmā pēc kārtas.

Sports Rallija ekipāža Sesks/Francis šosezon startēs visos EČ posmos

Latvijas rallija ekipāža Mārtiņš Sesks/Renārs Francis šosezon Eiropas rallija čempionātā (ERC) plāno startēt visos astoņos posmos, preses konferencē pirms gaidāmās sezonas sākuma paziņoja autosportisti.