• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Maxima Latvija» peļņa pērn sasniegusi 56,529 miljonus eiro

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 11:40, 30.04.2024


Mazumtirgotājs SIA "Maxima Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 1,073 miljardu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,1% vairāk nekā gadu iepriekš, vienlaikus kompānijas peļņa pieauga par 84,9% - līdz 56,529 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.


Foto: maxima.lv

Gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2023.gadā jaunais formāts ieviests 33 "Maxima" veikalos visā Latvijā, to pārveidē investējot vairāk nekā piecus miljonus eiro. Tādējādi gada beigās jaunais koncepts bija ieviests kopumā 121 "Maxima" veikalā.

Tāpat vadības ziņojumā minēts, ka "Maxima Latvija" pērn dažādās cenu samazināšanas iniciatīvās ieguldīja vairāk nekā septiņus miljonus eiro.

Vadības ziņojumā norādīts, ka 2023.gada beigās uzņēmumā strādāja vairāk nekā 6000 darbinieku 250 dažādās profesijās. Kopumā atalgojuma palielināšanā, dažādu papildu labumu nodrošināšanā darbiniekiem un apmācībās uzņēmums pērn ieguldīja vairāk nekā 13,6 miljonus eiro.

2024.gadā "Maxima Latvija" turpinās strādāt pie veikalu rekonstrukcijas un veikalu tīkla tālākas attīstības. Uzņēmums turpinās stiprināt sadarbību arī ar stratēģiskajiem partneriem, īpašu uzmanību veltot sadarbībai ar vietējiem Latvijas ražotājiem un sociālajiem partneriem, norādīts vadības ziņojumā.

2022.gadā "Maxima Latvija" strādāja ar 974,643 miljonu eiro apgrozījumu un 30,574 miljonu eiro peļņu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Eksperts: aizkavēts maksājums par pakalpojumiem sabojās kredītvēsturi (+VIDEO)

Labākā pieeja ir ik dienu piekopot pārdomātus finanšu ieradumus.

Ekonomika Baltijā sākas viedo māju bums (+VIDEO)

Papildus var ietaupīt, modernizējot esošo elektrības instalāciju.

Ekonomika Atļauj "Latvijas Gāze" izteikt akciju atpirkšanas piedāvājumu

Vienas akcijas cena akciju atpirkšanas piedāvājumā ir noteikta 3.35 eiro.

Ekonomika Zemitāna tilta pārbūvei pieteikušies četri pretendenti

Rīgas pašvaldības šovasar izsludinātajā atklātajā iepirkuma konkursā Joŗģa Zemitāna tilta pārbūvei pieteikušies četri pretendenti, savukārt konkursu Vanšu tilta pārbūvei plānots izbeigt bez rezultāta un izsludināt jaunu iepirkumu.

Lasiet arī

Sabiedrība Svētku laikā tirdzniecības centriem Rīgā būs mainīts darba laiks

Rīgā lielāko tirdzniecības centru darba laiks Līgo dienā, svētdien, 23.jūnijā, būs mainīts, bet Jāņos pirmdien, 24.jūnijā, vairums tirdzniecības centru veikalu būs slēgti.

Ekonomika Cūkgaļas cena Latvijā martā bija vidēji par 2,1% mazāka nekā pirms gada

Latvijā cūkgaļas cena šogad martā bija vidēji par 2,1% mazāka nekā 2023.gada attiecīgajā mēnesī, kā arī par 4,9% lielāka nekā šogad februārī, liecina Zemkopības ministrijas (ZM) Tirgus un tiešā atbalsta departamenta dati.

Ekonomika Investējot 760 tūkstošus eiro renovācijā, «Mego» atklāj veikalu Carnikavā

Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.