• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Valsts rīko izsoli namīpašumam Vecrīgā. Cik tas maksā?

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 14:20, 28.03.2024


VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) rīkos izsoli nekustamajam īpašumam Vecrīgā, Mazajā Monētu ielā 2.



Izsole norisināsies no 3.aprīļa līdz 3.maijam un objekta apskatei var pieteikties līdz 23.aprīlim. Sākotnējā izsoles cena ir noteikta 400 000 eiro apmērā, ar 5000 eiro soli.

Izsolē pieejamais nekustamais īpašums atrodas Vecrīgā, Mazās Monētu un Šķūņu ielu krustojumā, kvartālā daļā starp Mazo Monētu, Šķūņu un Mazo Jaunavu ielām. Īpašums sastāv no zemes gabala ar kopējo platību 86 kvadrātmetri un uz tā esošās apbūves - četrstāvu nama ar kopējo platību 269,4 kvadrātmetri.

Objektā ir izvietotas tirdzniecības telpas, kabineti, sanitārie mezgli un palīgtelpas. Telpu apdare ir apmierinošā tehniskā stāvoklī, un ēkā ir labs inženiertehnisko komunikāciju nodrošinājums. Konstruktīvā risinājuma ziņā ēka rada labas iespējas gan pašreizējās struktūras saglabāšanai, gan iespējamām papildu attīstības iespējām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Investējot 760 tūkstošus eiro renovācijā, «Mego» atklāj veikalu Carnikavā

Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.

Ekonomika Valainis: Latvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā

atvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).

Ekonomika «ByteDance» noraida ASV prasību pārdot «TikTok»

Ķīnas uzņēmums "ByteDance" noraidījis ASV prasību pārdot videoplatformu "TikTok" un solījis apstrīdēt tiesā Kongresa pieņemto likumu, kas paredz aizliegt "TikTok" Savienotajās Valstīs, ja "ByteDance" to nepārdos.

Lasiet arī

Kultūra Fredija Merkūrija relikvijas pārdotas izsolē

Klavieres, kuras britu mūziķis Fredijs Merkūrijs izmantoja savu slavenāko dziesmu komponēšanai, un dziesmas "Bohemian Rhapsody" oriģinālmanuskripts trešdien tika pārdoti izsolē Londonā par vairāk nekā trim miljoniem britu mārciņu (vairāk nekā trim miljoniem eiro).

Sabiedrība Īpašās brokastīs tiks izsolīti Latvijas un Ukrainas slavenību ziedojumi

Par godu Ukrainas Neatkarības dienai ceturtdien no plkst.9 līdz plkst.12 norisināsies labdarības brokastis un izsole, informēja izsoles organizatore Dace Ozola-Slaidiņa.

Ekonomika Uzņēmējiem piedāvā iegādāties viesnīcu ar mēbelēm un iekārtām

Šodien sākas uzņēmumam SIA "Terahouse-Maxcapital" piederošās viesnīcas ēkas Mucenieku ielā 5, Vecrīgā, izsole, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Ekonomika LDz Cargo izsolīs 24 kravas vagonus. Kāda ir sākumcena?

VAS "Latvijas dzelzceļš" meitasuzņēmums SIA "LDz Cargo" šodien izsolē piedāvās iegādāties 24 kravas vagonus ar 90 000 eiro sākuma cenu.