Rīgas lidostā no oktobra darbu sāks vēl viena aviokompānija

Ekonomika
LETA 19:38, 15.02.2024 0

Rīgas lidostā no šā gada 11.oktobra darbu sāks Apvienoto Arābu Emirātu aviokompānija "flydubai", kas trīs reizes nedēļā piedāvās ceļotājiem tiešos lidojumus starp Rīgu un Dubaiju, informē Rīgas lidosta.

 

Lidostā norāda, ka "flydubai" ceturtdien, 15.februārī, izziņoja plānus šogad sākt lidojumus no Dubaijas uz Rīgu, Bāzeli, Tallinu un Viļņu.

Lidojums starp Rīgu un Dubaiju ilgs aptuveni sešas stundas un 40 minūtes, norādīts "flydubai" mājaslapā.

Lidostā "Rīga" pagājušajā gadā apkalpoti kopumā 6,63 miljoni pasažieri, kas ir par 23% vairāk nekā 2022.gadā, taču par 15% mazāk nekā 2019.gadā pirms Covid-19 pandēmijas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Nedēļas nogales salnas īpaši kaitējušas sējumiem un augļkokiem Latgalē

Nedēļas nogales salnas īpaši kaitējušas sējumiem, kultūraugiem, augļu kokiem un krūmiem Latgalē, aģentūrai LETA pauda aptaujātie lauksaimnieki un augļkopji.

Ekonomika Elektrības vidējā cena pagājušajā nedēļā Latvijā palielinājās par 63%

Elektroenerģijas vidējā cena pagājušajā nedēļā Latvijā pieauga par 63% un bija 81,45 eiro par megavatstundu (MWh) jeb 0,08 eiro par kilovatstundu (KWh), aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

Lasiet arī

Sabiedrība Taksometru vaučeru tirdzniecību Rīgas lidostā varētu sākt aprīlī

Taksometru vaučeru tirdzniecību VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" varētu sākt aprīlī, ceturtdien preses konferencē medijiem sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Ekonomika Lidojumu skaits Latvijas gaisa telpā ir mazāks par līmeni pirms Covid (+VIDEO)

Uz un no Rīgas vadīti 3788 lidojumi, kas ir pieaugums par 0,3%.

Kriminālziņas LTV: Iespējams, Vaivodu tur aizdomās par darbībām «lidostas zemes lietā»

Līdzšinējais Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Vaivods, kuru nedēļas sākumā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aizturēja aizdomās par liela apmēra kukuļa piedāvāšanu, nelikumīgas darbības varētu būt veicis saistībā ar tā dēvēto "lidostas zemes lietu", atsaucoties uz tās rīcībā esošo informāciju, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Sabiedrība Rīgas lidosta sākusi izmantot trīs jaunos pasažieru gaisa tiltus

Rīgas lidosta sākusi izmantot trīs jaunos pasažieru gaisa tiltus no iepirkumā paredzētajiem pieciem pasažieru gaisa tiltiem, aģentūra LETA noskaidroja lidostā.