• Ēriks,
  • Inese,
  • Inesis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Par LIAA direktora amatu otrajā kārtā sacentīsies 32 pretendenti

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 14:40, 07.02.2024


Par Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora amatu konkursa otrajā kārtā sacentīsies 32 pretendenti, informē Valsts kancelejā.



Konkursā kopumā pieteicās 52 pretendenti.

Pirmajā kārtā komisija vērtēja pretendentu iesniegtos dokumentus un atbilstību obligātajām prasībām.

Konkursa otrajā kārtā pretendenti konkursa komisijai skaidros savu motivāciju ieņemt LIAA direktora amatu, atbildēs uz komisijas uzdotajiem jautājumiem un izklāstīs savu redzējumu par LIAA prioritārajiem attīstības virzieniem, tostarp par to, vai ir nepieciešams atteikties no kādiem esošajiem attīstības virzieniem.

Savukārt atlases trešajā kārtā tiks pārbaudītas tādas pretendentu vadības kompetences kā stratēģiskais redzējums, orientācija uz rezultātu sasniegšanu, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, pārmaiņu vadīšana, komandas vadīšana.

Konkursa noslēgumā visaugstāko novērtējumu guvušais pretendents tiks ieteikts ekonomikas ministram iecelšanai amatā.

LIAA direktora amats ir vakants kopš septembra beigām, kad to pameta Kaspars Rožkalns, kurš kļuvis par uzņēmuma "UPB nams" valdes priekšsēdētāju. Rožkalns LIAA direktora amatā strādāja kopš 2020.gada janvāra.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Saražotās elektroenerģijas daudzums četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5%

Saražotās elektroenerģijas daudzums šogad četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, sasniedzot 3337 gigavatstundu (GWh), liecina pārvaldes sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) sagatavotais Latvijas elektroenerģijas tirgus apskats.

Ekonomika Piensaimnieks: «Līdz gada beigām Latvijā būs nedaudz ap 100 000 govju» (+VIDEO)

Ražošanas saimniecības izmanto mazāk dabas, resursu, mazāk dzīvnieku.

Ekonomika Zems izglītības līmenis rada četras reizes augstāku risku kļūt par bezdarbnieku

Pērn bezdarba līmenis personām 15-74 gadu vecumā ar pamata vai zemāku izglītības līmeni bija gandrīz četras reizes augstāks nekā personām, kas ieguvušas augstāko izglītību - attiecīgi 13,3% un 3,3%, secināts Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) izdotajā informatīvajā apskatā "Darbaspēka apsekojuma galvenie rādītāji 2023.gadā".

Lasiet arī

Ekonomika LIAA aicina pieteikties jaunajā digitalizācijas programmā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina pieteikties jaunajā digitalizācijas programmā "Atbalsts komercdarbības procesu digitalizācijai", pavēstīja LIAA pārstāvji.

Pasaule Latvija plāno pieteikties dalībai "Expo 2025 Osaka" kopā ar Lietuvu un Igauniju

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) pilnvaros vienoties ar Lietuvas un Igaunijas atbildīgajām institūcijām par pieteikuma iesniegšanu dalībai starptautiskajā izstādē "Expo 2025 Osaka" kas notiks no 2025.gada 13.aprīļa līdz 13.oktobrim, ar īrētu B tipa moduļa Baltijas paviljonu, kā sekundāru prioritāti piesakot Latvijas Republikas dalību Izstādē ar īrētu B tipa moduļa Latvijas Republikas paviljonu, izriet no Ekonomikas ministrijas (EM) sagatavotā informatīvā ziņojuma, ko šodien konceptuāli atbalstīja valdībā.