• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


LDz šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 19:37, 20.11.2023


VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) šobrīd neplāno masveida darbinieku skaita samazināšanu, sacīja LDz valdes priekšsēdētājs Rinalds Pļavnieks.


Foto: LETA

Pļavnieks minēja, ka LDz koncernā patlaban strādā apmēram 6100 cilvēku.

"Protams, pārskatot zināmus procesus, darbinieku skaits vēl tiek koriģēts, bet masveida izmaiņas vairs netiek veiktas," piebilda LDz vadītājs.

Tāpat viņš norādīja, ka gan tehnoloģisko procesu attīstības, gan infrastruktūras izmantošanas izmaiņu dēļ ir notikušas arī prasību izmaiņas, kas ir jādara LDz.

"Tomēr gan "Rail Baltica" būvniecības dēļ, gan veicot infrastruktūras modernizāciju, slodze LDz tikai palielināsies. Līdz ar to, manuprāt, būtiskam darbinieku skaita samazinājumam nākotnē notikt nevajadzētu, bet darbinieku veiktspējai noteikti būtu jāpalielinās," skaidroja Pļavnieks.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Ekonomika "Latvijas dzelzceļš" vēlas paplašināt sadarbības iespējas ar Ķīnu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) vēlas veidot ilgtspējīgu vilcienu plūsmas savienojamību ar Ķīnu caur Latviju, pēc LDz valdes priekšsēdētāja Rinalda Pļavnieka tikšanās ar Ķīnas vēstnieku Latvijā Tanu Sungeņu aģentūrai LETA pavēstīja LDz pārstāvji.

Ekonomika "Latvijas dzelzceļa" vadītājs uzskata, ka koncerns ir strādājis labi

Šā gada deviņu mēnešu rezultāti liecina, ka pat ļoti izaicinošos ģeopolitiskos apstākļos VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) ir strādājis labi, aģentūrai LETA norādīja LDz valdes priekšsēdētājs Māris Kleinbergs.

Ekonomika "LDz Cargo" apgrozījums deviņos mēnešos pieaug par 11,5%

VAS "Latvijas dzelzceļš" meitassabiedrības "LDz Cargo" apgrozījums šogad deviņos mēnešos bija 113,752 miljoni eiro, kas ir par 11,5% vairāk nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, un kompānijas peļņa pieauga par 34,5% - līdz 5,131 miljonam eiro, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

Ekonomika Latvijas dzelzceļš izsolīs četrus nekustamos īpašumus

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) elektroniskajā izsolē pārdos pa vienam nekustamajam īpašumam Gulbenē un Jēkabpilī, kā arī vēl divus - Jūrmalā, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".