• Jadviga,
  • Laura
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Anulēta «Rietumu Asset Management» ieguldījumu pārvaldes sabiedrības licence

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 18:08, 26.05.2023


Pēc akciju sabiedrības "Rietumu Asset Management" ieguldījumu pārvaldes sabiedrības lūguma Latvijas Bankas uzraudzības komiteja 2023. gada 24. maijā anulēja tai 2014. gadā izsniegto licenci ieguldījumu pārvaldes pakalpojumu sniegšanai.


Foto: LETA

Šāds lēmums pieņemts, ievērojot akciju sabiedrības "Rietumu Asset Management" ieguldījumu pārvaldes sabiedrības lēmumu izbeigt savu darbību un lūgumu anulēt tai izsniegto licenci ieguldījumu pārvaldes pakalpojumu sniegšanai.

Akciju sabiedrība "Rietumu Asset Management" ieguldījumu pārvaldes sabiedrība ir pilnībā nokārtojusi saistības pret tās fondu ieguldītājiem un citiem klientiem, proti, visi finanšu instrumentu portfeļa individuālās pārvaldīšanas līgumi ar visiem akciju sabiedrības "Rietumu Asset Management" ieguldījumu pārvaldes sabiedrības klientiem ir izbeigti un ir pabeigta fonda "Rietumu Asset Management Fund" un divu tā apakšfondu "Rietumu Asset Management Fixed Income Investment Grade USD" un "Rietumu Asset Management Fixed Income High Yield USD" likvidācija.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Saistībā ar konfliktu Tuvajos Austrumos Eiropā aug dabasgāzes cena

Dabasgāzes cena Eiropas tirgū trešdien pieaugusi līdz vairāk nekā trīs mēnešos augstākajam līmenim saistībā ar konfliktu Tuvajos Austrumos.

Ekonomika Nodarbināto īpatsvars ar augstāko izglītību Latvijā sasniedzis 42,7%

Latvijas darba tirgū 2023.gada sākumā no 806 000 nodarbināto vecumā no 25 gadiem 42,7% bija ar augstāko izglītību, kas salīdzinājumā ar gadu iepriekš ir pieaugums par 0,7 procentpunktiem, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) dati.

Ekonomika Rīgā aizliegs kravas transporta tranzīta satiksmi Pērnavas ielā

Rīgā, Pērnavas ielā, plānoto kravas transporta tranzīta satiksmes aizliegumu ieviesīs šī gada rudenī.

Ekonomika Ārvalstu investori novērtējuši Latviju ar līdz šim zemāko atzīmi

Investīciju klimats Latvijā ārvalstu investoru vērtējumā 2023.gadā bija līdz šim zemākajā līmenī, veidojot 1,9 punktus no pieciem, secināts Rīgas Ekonomikas augstskolas un Ārvalstu investoru padomes Latvijā (FICIL) veiktajā pētījumā "Ārvalstu investīciju vides indekss 2023".

Lasiet arī

Sabiedrība Ministrs: Šogad situācija slimnīcās «būs ok»

Pagājušajā gadā finanšu situācija slimnīcās bija smaga, bet šogad tā, lai arī nebūs ideāla, bet "būs ok", ceturtdien intervijā LTV "Rīta panorāmai" izteicās veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika SmartLynx: Arī nākamajos gados aviācijas tirgus būs «karsts»

Nākamos divus trīs gadus aviācijas tirgus joprojām būs "karsts", intervijā aģentūrai LETA sacīja aviokompānijas "SmartLynx Airlines" izpilddirektors Edvins Demeņus.

Sabiedrība Vācu kapi Cēsīs tiks pienācīgi izpētīti (+VIDEO)

Mērķis ir atjaunot cēsnieku interesi par apbedītajām personām un pievērsīs plašākas sabiedrības uzmanību.

Sabiedrība Šmites-Roķes ienākumi pērn sasnieguši 67 607 eiro

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) ģenerāldirektores Baibas Šmites-Roķes ienākumi pērn sasniedza 67 607 eiro, liecina VID mājaslapā publicētā Šmites-Roķes valsts amatpersonas deklarācija par 2023.gadu.