• Mirta,
  • Ziedīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kā uzturēt tiešsaistes veikalu izcilā līmenī

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 09:36, 19.05.2023


Ja jau esat ticis galā ar interneta veikala izveidošanu – tas ir iedarbināts un strādā, seko nākamais rūpīgais darbs. Tā ir nepārtraukta vietnes uzturēšana izcilā līmenī, lai veikals darbotos nevainojami un bez traucējumiem.



Skaidra navigācija

Jūsu vietnē ir jābūt skaidrai un viegli lietojamai navigācijai, kas palīdz klientiem ātri atrast meklētos produktus. Meklēšanas ierīcei jādarbojas nevainojami, piedāvājot vairākas izvēlnes.

Augstas kvalitātes produktu attēli

Izmantojiet augstas kvalitātes attēlus, kas precīzi parāda jūsu produktus, tostarp iekļaujiet vairākus leņķus un tālummaiņas funkcijas. Vēlams arī nodrošināt viegli saprotamu preces izmēru paskaidrojumu.

Detalizēti produktu apraksti

Iekļaujiet detalizētus un informatīvus produktu aprakstus, kas precīzi raksturo jūsu piedāvājumu un to funkcijas. Šajā punktā jāievēro, ka lielākā daļa produktu aprakstu tiek tulkoti no jau esošajiem. Pat ja jūs nealgojat kvalificētu tekstu autoru produktu aprakstu veidošanai, centieties iekļaut tajos literāras “odziņas”, aizraujošus salīdzinājumus un spilgtus epitetus. Vienā vārdā – centieties izveidot literāri kvalitatīvus un viegli lasāmus parakstus.

Lietotāju atsauksmes

Iekļaujiet lietotāju atsauksmes un vērtējumus savās produktu lapās, lai palīdzētu iemantot potenciālo klientu uzticību. Šis ir svarīgs punkts, jo bieži vien lietotāji jūtas vīlušies, ja uzduras acīmredzami neīstiem un sacerētiem viedokļiem. Secīgi – ja atsauksme nav oriģināla, bet sacerēta, tai ir jābūt absolūti nevainojamai un pārliecinošai.

Mobilā optimizācija

Nodrošiniet, lai jūsu vietne būtu optimizēta mobilajām ierīcēm, jo arvien vairāk cilvēku izmanto viedtālruņus un planšetdatorus, lai iepirktos tiešsaistē. Ja jūsu vietne nedarbosies pietiekami labi mobilajās ierīcēs, tas var atbaidīt potenciālos klientus.

Droša izrakstīšanās

Izmantojiet drošu norēķināšanās procesu, lai aizsargātu savu klientu sensitīvo informāciju. Pārlieciniet viņus, ka viņu privātā informācija nekādā gadījumā netiks izpausta.

Ātrs ielādes laiks

Jūsu vietnei ir jādarbojas pietiekami ātri, lai klienti nesāktu kurnēt un nepamestu veikalu, pat lāga neaplūkojuši piedāvājumu.

Skaidra atgriešanas un atmaksāšanas politika

Radiet skaidru un viegli saprotamu atgriešanas un atmaksas sistēmu, lai veidotu potenciālo klientu uzticību. Jūsu veikalam ir jābūt perfektam šajā lauciņā.

Tas var palīdzēt veidot un uzturēt veiksmīgu un peļņu nesošu tiešsaistes veikalu:

E-komercijas platformas, piemēram, Magento, WooCommerce, OpenCart, Presta Shop.

Maksājumu sistēmas, piemēram, ESTO, PayPal vai Stripe, lai droši apstrādātu darījumus. Paypal gadījumā vajadzētu ievērot, ka tas ir pircēju sapnis, tomēr šad tad - pārdevēju murgs, jo īsteno principu, ka “klientam vienmēr taisnība”.

E-pasta mārketinga rīki, piemēram, Mailchimp vai Klaviyo, lai palīdzētu jums izveidot un nosūtīt mārketinga kampaņas.

Sociālo saziņas līdzekļu pārvaldības rīki, piemēram, Hootsuite vai Buffer, kas palīdz pārvaldīt jūsu klātbūtni sociālajās platformās un sazināties ar klientiem.

Analīzes rīki, piemēram, Google Analytics vai Kissmetrics, kas palīdz izsekot vietnes apmeklētībai, pārdošanas apjomiem un klientu rīcībai.

Klientu atbalsta rīki, piemēram, Zendesk vai Freshdesk, lai palīdzētu pārvaldīt klientu pieprasījumus un atbalsta vēstules.

Kā pēdējais, kas ir ne mazāk svarīgi: SEO rīki, piemēram, SEMrush vai Ahrefs, lai palīdzētu optimizēt vietni meklētājprogrammām un uzlabot tiešsaistes redzamību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Autotransporta direkcijas valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Merirands

VSIA "Autotransporta direkcija" (ATD) valdes priekšsēdētāja amatā iecelts Satiksmes ministrijas (SM) valsts sekretāres vietnieks Dins Merirands, informēja SM pārstāvji.

Ekonomika Ventspils brīvosta ir atbrīvota no piesārņojuma (+VIDEO)

Pārstrādei tika nogādāts 171 kubikmetrs šķidro bīstamo atkritumu.

Ekonomika Daļai dzīvokļu īpašnieku varētu pieaugt maksājums par zemes lietošanu

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus likumā, kas paredz, ka maksājums par sev nepiederošas zemes lietošanu no 2025.gada pakāpeniski pieaugtu tai daļai dzīvokļu īpašnieku, kuru zemei būs noteikta lielāka kadastrālā vērtība.

Ekonomika «Lux Express» autobusa biļete no Liepājas līdz Rīgai maksās vismaz desmit eiro

Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" autobusa biļete no Liepājas uz Rīgai maksās, sākot no desmit eiro, informēj uzņēmums.

Lasiet arī