• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas Zaļais punkts mainījis tiesisko komercdarbības formu

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 16:11, 17.05.2023


Latvijā lielākā ražotāju atbildības organizācija "Latvijas Zaļais punkts" ar mērķi efektivizēt iekšējos organizatoriskos procesus un pārvaldības struktūru mainījis savu komercdarbības tiesisko formu no akciju sabiedrības (AS) uz sabiedrību ar ierobežotu atbildību (SIA), informēja SIA "Latvijas Zaļais punkts" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Alise Zvaigzne.


Ilustratīvs foto.

Izmaiņas Uzņēmumu reģistrā reģistrētas un spēkā stājušās šā gada 15.maijā, līdz ar to turpmāk uzņēmums savu darbību juridiski veiks kā SIA "Latvijas Zaļais punkts".

"Latvijas Zaļā punkta" klientiem un sadarbības partneriem nekādas būtiskas izmaiņas līdzšinējās sadarbības iestrādnēs nav gaidāmas un arī līdz šim noslēgtajos līgumos izmaiņas nebūs jāveic. Vienīgās izmaiņas, kas jāņem vērā, ir rēķinos, kur turpmāk jānorāda atbilstoši rekvizīti. Uzņēmuma pārstāvji klientus un partnerus par jaunajiem rekvizītiem informēs individuāli.

SIA "Latvijas Zaļais punkts" ir dibināta 2000.gada 11.janvārī un ir Latvijā pieredzes bagātākā ražotāju atbildības organizācija. Latvijas Zaļais punkts kopš darbības pirmsākumiem rūpējas par izlietotā iepakojuma apsaimniekošanu. Kopš 2006.gada Latvijas Zaļais punkts ir atbildīgs arī par nolietoto elektropreču un videi kaitīgo preču apsaimniekošanu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Ekonomika Eksperts: elektromobiļiem ir jāizmanto zemie enerģijas tarifi (+VIDEO)

Plānojot un optimizējot uzlādes laiku un sekojot līdzi biržas cenām, jums ir iespējams būtiski ietaupīt.