• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Šoks! Prāta Vētras koncerta laikā Liepājā par naktsmītni prasa pat 720 eiro

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
liepajniekiem.lv 09:44, 14.03.2023


Ja kāds ceļotājs prāto Liepājā atpūsties dienās, kad šeit notiks vērienīgi pasākumi, atrast naktsmītni būs teju neiespējami. Ja kāds brīvs izīrējamais dzīvoklis vai numuriņš viesnīcā tomēr būs palicis, tad nakšņošanas izmaksas tūristu var šokēt pamatīgi, vēsta laikraksts "Kurzenes Vārds".


Foto: LETA

Spānijai piederošajā salā Maljorkā, kas ir ļoti populārs tūristu galamērķis, šovasar uz vienu nakti 22.–23. jūlijā var noīrēt divu guļamistabu modernu dzīvokli ar terasi, no kuras paveras skats uz Vidusjūru, un tas kopā izmaksās 213 eiro, lasāms naktsmītņu rezervēšanas platformā Airbnb.

Pagājušonedēļ, pārlapojot šīs platformas piedāvājumu Liepājā, atrodams, ka šajos datumos par viszemāko maksu pieejams vienas guļamistabas dzīvoklis daudzdzīvokļu namā Kaktu ielā 600 metrus no pludmales un vienu kilometru līdz centram. To varēja rezervēt par 351 eiro, bet par 703 eiro nakti no 22. uz 23. jūliju var pavadīt svaigi remontētā vienas guļamistabas dzīvoklī Rakstvežu ielā ar skatu uz Pētertirgus skārņiem.

Šis pats dzīvoklis uz vienu dienu, piemēram, maija sākumā pieejams par 59 eiro. Kāpēc tāda cenu atšķirība? Jo 22. jūlijā “Daugavas” stadionā grupa “Prāta vētra” ar koncertu Liepājā turpinās pērn aizsākto koncerttūri ”Gads bez kalendāra”!

Liepājas naktsmītņu pakalpojuma sniedzēji iemanījušies tvert mirkli jeb izmantot to, ka pilsētā sabrauc tūkstošiem viesu. “Prāta vētras” jubilejas koncerts Liepājā 2019. gadā pulcēja vairāk nekā 30 tūkstošus apmeklētāju.

Arī togad daudzi šķendējās par naktsmītņu uzskrūvētajām cenām. Piemēram, kādā viesnīcā ekonomiskās klases numuriņa cena, kas citkārt nedēļas nogalē ir 30 eiro par nakti, “Prāta vētras” naktī uzlēca virs 200 eiro.

Šovasar gaidāmajā šīs grupas koncerta laikā teju visi numuriņi pilsētas viesnīcās jau aizņemti, secināms, izpētot naktsmītņu rezervācijas vietni Booking.com.

“Hotel Jugend” 10. martā vēl nerezervēts bija viens numuriņš par 444 ASV dolāriem (428 eiro, viena nakts, divi cilvēki). Par 447 dolāriem (431 eiro) numuriņi vēl bija pieejami viesnīcā “Roze Park Rooms”.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Eksperts: aizkavēts maksājums par pakalpojumiem sabojās kredītvēsturi (+VIDEO)

Labākā pieeja ir ik dienu piekopot pārdomātus finanšu ieradumus.

Ekonomika Baltijā sākas viedo māju bums (+VIDEO)

Papildus var ietaupīt, modernizējot esošo elektrības instalāciju.

Ekonomika Atļauj "Latvijas Gāze" izteikt akciju atpirkšanas piedāvājumu

Vienas akcijas cena akciju atpirkšanas piedāvājumā ir noteikta 3.35 eiro.

Ekonomika Zemitāna tilta pārbūvei pieteikušies četri pretendenti

Rīgas pašvaldības šovasar izsludinātajā atklātajā iepirkuma konkursā Joŗģa Zemitāna tilta pārbūvei pieteikušies četri pretendenti, savukārt konkursu Vanšu tilta pārbūvei plānots izbeigt bez rezultāta un izsludināt jaunu iepirkumu.

Lasiet arī

Sabiedrība Par teju 30% pieaudzis ārvalstu studentu pieteikumu skaits LU

Studijām Latvijas Universitātē (LU) 2024./2025.akadēmiskajā gadā saņemti par teju 30% vairāk ārvalstu studentu pieteikumu nekā pērn, informēja universitāte.

Interesanti fakti No Rīgas pludmalēm siltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā

No Rīgas oficiālajām pludmalēm vissiltākais ūdens joprojām ir Bābelīša ezerā, liecina Pašvaldības policijas apkopotā informācija.

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.