Par 1,6 miljoniem eiro pārdota biroju ēka Ģenerāļa Radziņa krastmalā

Ekonomika
LETA 10:13, 28.11.2022 0

Nekustamo īpašumu attīstītāja AS "Baltic RE Group" grupas SIA "Baltic Re Properties" meitasuzņēmums SIA "Daugavas skats" iegādājies biroju ēku Ģenerāļa Radziņa krastmalā 15, aģentūru LETA informēja "Baltic RE Group" pārstāvji.

 

Informācija Zemesgrāmatā liecina, ka "Daugavas skats" īpašumu par 1,6 miljoniem eiro iegādājās no SIA "RKS-K24".

Ēkas kopējā iekšējā platība ir vairāk nekā 4000 kvadrātmetru. Septiņu stāvu ēkai blakus atrodas zemesgabals 1770 kvadrātmetru platībā, ko paredzēts izmantot autostāvvietu ierīkošanai un zaļās zonas izveidei.

Uz ēkas jumta plānots izbūvēt terases ar skatu uz Daugavu, tās tiks labiekārtotas ar augiem un kokiem.

"Baltic RE Group" dibinātājs un izpilddirektors Džovanni dalla Dzonka informē, ka īpašumā plānots izveidot modernu biroju ēku ar augstākā līmeņa interjera dizainu.

Kopš 2008.gada "Baltic RE Group" iegulda Baltijā. Uzņēmuma darbības modelis paredz vēsturisku ēku iegādi aktīvākajās tirdzniecības ielās un stratēģiski nozīmīgos punktos un šo namu renovācijas darbus, pēc tam iznomājot telpas.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka 2021.gadā "Baltic RE Group" strādāja ar 494 916 eiro apgrozījumu un guva 601 167 eiro peļņu. "Baltic RE Group" reģistrēta 2013.gadā, un tās pamatkapitāls ir 29 miljoni eiro.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Aptauja: Latvijas iedzīvotāji sagaida mājokļu cenu kāpumu (+VIDEO)

Respondenti, kas ir optimistiskāki nekā vidēji, ir ar pamatizglītību, zemiem ienākumiem un dzīvo laukos.

Ekonomika EK jaunās sankciju pakotnē iekļauts rosinājums aizliegt mangāna rūdas tranzītu

Pēc Latvijas ierosinājuma Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju pakotnē pret Krieviju būs iekļauts arī aizliegums piegādāt mangāna rūdu, vadoties no neoficiālās informācijas no Eiropas Komisijas (EK), spriež finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Ekonomika Atklāja smilts un grants ieguvi Kocēnu pagastā, Vidzemē (+VIDEO)

Valsts uzņēmums apsaimnieko vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietas visā Latvijas teritorijā.

Ekonomika Luminor vēlas iegādāties Krievijā strādājošā Ungārijas banka OTP - Bloomberg

Baltijas valstīs strādājošo "Luminor Bank" vēlas iegādāties Ungārijas lielākā banka "Országos Takarék Pénztár" (OTP), kas darbojas arī Krievijā, vēsta aģentūra "Bloomberg", atsaucoties uz nenosauktiem avotiem.

Lasiet arī

Sabiedrība Medijs: Krievijai Latvijā pieder 16 īpašumi, bet Baltkrievijai - 15

Krievijai Latvijā pieder 16 īpašumi, bet Baltkrievijai - 15, tostarp Rīgā ir seši Krievijai piederoši nekustamie īpašumi un divi Baltkrievijai piederoši nekustamie īpašumi, vēsta Latvijas sabiedrisko mediju platforma "Lsm.lv".

Ekonomika Valsts rīko izsoli namīpašumam Vecrīgā. Cik tas maksā?

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) rīkos izsoli nekustamajam īpašumam Vecrīgā, Mazajā Monētu ielā 2.

Ekonomika Sankcijām pakļautu personu īpašumiem noteikts paaugstināts nodoklis

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus likumā "Par nekustamā īpašuma nodokli", ar kuru sankcijām pakļautu personu īpašumiem noteikts 10% nekustamā īpašuma nodoklis un atcelti atvieglojumi.

Ekonomika Rīgas nekustamo īpašumu tirgū gads sācies ar izaugsmi - pētījums

Nekustamo īpašumu sludinājumu portālos gads sācies ar izaugsmi - pieaugušas pārdošanas cenas visās būtiskākajās nekustamo īpašumu kategorijās, arī sērijveida dzīvokļiem, janvārī kāpušas arī prasītās īres maksas, informē "Bigbank" pārstāvji, atsaucoties uz nekustamo īpašumu analīzes rīka "Cenu banka" apkopotajiem datiem.