• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas dzelzceļš izsolīs četrus nekustamos īpašumus

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 18:34, 27.11.2022


VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) elektroniskajā izsolē pārdos pa vienam nekustamajam īpašumam Gulbenē un Jēkabpilī, kā arī vēl divus - Jūrmalā, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".



Nekustamo īpašumu Viestura ielā 10A, Gulbenē, pārdos ar sākuma cenu 16 918 eiro. Tas sastāv no kokapdares ceha, šķūņa un kanalizācijas tīkla kokapdares ceham.

Tāpat tiks izsolīts nekustamais īpašums Madonas ielā 22, Jēkabpilī. Tā sākumcena noteikta 40 569 eiro, un īpašums sastāv no piecām ēkām, ugunsdrošības signalizācijas sistēmas un būvpagalma žoga.

Savukārt Jūrmalā paredzēts izsolīt divus īpašumus - Vāveru ielā 3A un Tallinas ielā 8B. Nekustamā īpašuma Vāveru ielā sākuma cena noteikta 7853 eiro, un tas sastāv no ūdenstorņa, divām artēziskajām akām, ūdensvada tīkla un sadalāmā ūdensvada tīkla. Savukārt nekustamā īpašuma Tallinas ielā 8B sākuma cena noteikta 4063 eiro, un tā sastāvā ietilpst artēziskā aka ar paviljonu un augstspiediena sadalāmais ūdensvads.

Izsole sāksies 29.novembrī un noslēgsies 29.decembrī plkst.13.

"Latvijas dzelzceļš" ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna "Latvijas dzelzceļš" valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika", kā arī infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmums "LDz infrastruktūra", kuram 2022.gada maijā sākts likvidācijas process.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Auto speciālisti: Latvijā parādās arvien vairāk prestižu elektromobiļu (+VIDEO)

"Tirgus attīstība vidējās klases zīmoliem paver durvis".

Ekonomika Nekustamajiem īpašumiem uz laiku rēķinās divas kadastrālās vērtības

Saeima šodien otrajā lasījumā atbalstīja tieslietu ministres Ineses Lībiņas-Egneres (JV) virzītos grozījumus Nekustamā īpašuma valsts kadastra likumā, kas paredz nekustamajiem īpašumiem uz laiku aprēķināt divas kadastrālās vērtības - fiskālo un universālo.

Ekonomika SmartLynx: Arī nākamajos gados aviācijas tirgus būs «karsts»

Nākamos divus trīs gadus aviācijas tirgus joprojām būs "karsts", intervijā aģentūrai LETA sacīja aviokompānijas "SmartLynx Airlines" izpilddirektors Edvins Demeņus.

Ekonomika Latvijā ir zemāka gada inflācija nekā ES un eirozonā vidēji

Latvijā martā bijusi zemāka gada inflācija nekā Eiropas Savienībā (ES) un eirozonā vidēji, liecina trešdien publiskotie ES statistikas biroja "Eurostat" dati.

Lasiet arī

Ekonomika LDz plāno peronu modernizāciju pabeigt līdz nākamā gada vidum

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) plāno peronu modernizāciju pabeigt līdz nākamā gada vidum, aģentūrai LETA pavēstīja LDz pārstāvji.

Ekonomika "Latvijas dzelzceļš" vēlas paplašināt sadarbības iespējas ar Ķīnu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) vēlas veidot ilgtspējīgu vilcienu plūsmas savienojamību ar Ķīnu caur Latviju, pēc LDz valdes priekšsēdētāja Rinalda Pļavnieka tikšanās ar Ķīnas vēstnieku Latvijā Tanu Sungeņu aģentūrai LETA pavēstīja LDz pārstāvji.

Ekonomika "Latvijas dzelzceļa" vadītājs uzskata, ka koncerns ir strādājis labi

Šā gada deviņu mēnešu rezultāti liecina, ka pat ļoti izaicinošos ģeopolitiskos apstākļos VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) ir strādājis labi, aģentūrai LETA norādīja LDz valdes priekšsēdētājs Māris Kleinbergs.

Ekonomika "LDz Cargo" apgrozījums deviņos mēnešos pieaug par 11,5%

VAS "Latvijas dzelzceļš" meitassabiedrības "LDz Cargo" apgrozījums šogad deviņos mēnešos bija 113,752 miljoni eiro, kas ir par 11,5% vairāk nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, un kompānijas peļņa pieauga par 34,5% - līdz 5,131 miljonam eiro, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.