• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Azartspēļu organizētāji turpina pelnīt miljonus

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 11:33, 08.11.2022


Interaktīvo azartspēļu operatoru ienākumi šogad trešajā ceturksnī bija 28,759 miljonu eiro apmērā, kas ir līdzīgi kā šogad otrajā ceturksnī, bet par 8% mazāk nekā gada pirmajā ceturksnī, aģentūru LETA informēja Latvijas interaktīvo azartspēļu biedrībā (LIAB).


Foto: LETA

Biedrībā atzīmē, lai gan šogad ir palielinājies licencēto interaktīvo azartspēļu operatoru skaits, kopējie nozares ieņēmumi nav pieauguši, kas nozīmē, ka atsevišķiem operatoriem tie ir samazinājušies.

"Dati apliecina, ka patērētāju finanšu pratība ir pietiekami augstā līmenī un, pasliktinoties ekonomiskajai situācijai valstī, iedzīvotāji sāk ietaupīt un mazina izdevumus neobligātiem tēriņiem," min LIAB pārstāvis un "Optibet" operacionālais vadītājs Dainis Niedra.

2022.gada pirmajā ceturksnī interaktīvo azartspēļu operatoru ienākumi bija 31,328 miljonu eiro apmērā, bet otrajā ceturksnī - 28,742 miljoni eiro.

LIAB darbojas, lai veidotu mūsdienīgu, tehnoloģiski attīstītu un sociāli atbildīgu nozari, kā arī veicinātu saprātīgu interneta azartspēļu patēriņu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Kāpēc vienkāršam latvietim ir vairāki banku konti, skaidro finansiste (+VIDEO)

Ir iespējams arī veidot uzkrājumus, mainoties Euribor – likmei paliekot mazākai, iegūto “starpību” var krāt, pašam nemaz nemanot.

Ekonomika Nākamā mēneša elektroenerģijas cenas sasniedz šī gada zemāko līmeni (+VIDEO)

To galvenokārt noteica globālā pieprasījuma samazināšanās.

Ekonomika Aptuveni 25% no visiem Latvijas jaunuzņēmumiem darbojas FinTech nozarē (+VIDEO)

Mūsu pilsētai ir visi priekšnosacījumi, lai īstenot savu potenciālu.

Ekonomika Ārvalstu investoru padome Latvijā rosina samazināt virsstundu apmaksu

Ārvalstu investoru padome Latvijā (FICIL) ceturtdien Cilvēkkapitāla attīstības padomes sēdē rosināja samazināt piemaksu par virsstundu darbu visās tautsaimniecības nozarēs, informē Ekonomikas ministrija (EM).

Lasiet arī

Sabiedrība Bankomātos plānots aizliegt krievu valodas izmantošanu

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija trešdien galīgajam lasījumam Saeimā atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kas aizliegs krievu valodas izmantošanu bankomātos.

Ekonomika Aptauja: visbiežāk vecāki krāj naudu bērnu izglītībai

Trešdaļa jeb 33% vecāku, kuri veic uzkrājumus bērnu nākotnei, visbiežāk to dara ar mērķi finansiāli atbalstīt izglītības iegūšanu, informēja bankas "Citadele" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Ekonomika Finanšu ministrija plāno stingrāku skaidras naudas aprites uzraudzību

Finanšu ministrija (FM) izstrādājusi grozījumus likumā "Par nodokļiem un nodevām", lai efektīvāk uzraudzītu skaidras naudas apriti un veicinātu bezskaidras naudas izmantošanu darījumos.

Sabiedrība Latvijā kabatas nauda bērnam ir vidēji 34 eiro mēnesī

Kabatas nauda bērniem un pusaudžiem no sešu līdz 13 gadu vecumam ir vidēji 34 eiro mēnesī, informē "Swedbank" pārstāvji, atsaucoties uz apkopotajiem datiem ISIC karšu lietotājiem Latvijā.