Kredīts no drauga vai radinieka? Padomā divreiz!

Ekonomika
VS.LV 10:42, 05.03.2021

Daudzi no mums zina, kas ir aizdevumi, un kur tos mūsdienās var iegūt. Gadījumos, kad rodas vajadzība pēc papildu līdzekļiem, apsveram vairākus variantus. Populāri ir kredīti internetā, kā arī naudas aizņemšanās no draugiem, radiem vai kolēģiem. Kas jāņem vērā, aizņemoties no pazīstamiem cilvēkiem, lasiet turpinājumā.

 

Kredīts no tuviniekiem – priekšrocības un trūkumi

• Kad nepieciešams aizdevums, pirmā doma nereti ir vērsties pie tuviniekiem vai draugiem, kas varētu ātri palīdzēt atrisināt radušos situāciju. Viens no priekšstatiem par šādiem aizdevumiem – šis ir ātrākais veids, kā iegūt naudu, taču tā ne vienmēr ir taisnība. Mūsdienās VIASMS.lv kredīts internetā ir noformējams ļoti ātri un viegli, kā arī pieteikumu izskatīšana tiek veikta īsā laikā.

• Vēl viens no aspektiem, kas parasti jāņem vērā, aizņemoties no pazīstamiem cilvēkiem, ir labu attiecību saglabāšana gadījumā, ja kredīti netiek atdoti laikus. Šis faktors vienmēr ir jāizvērtē, jo tieši naudas jautājumi nereti kalpo par konfliktu iemeslu. Savukārt, ja tiek noformēts VIASMS.lv kredīts internetā, viss process ir likumīgs, apstiprināts ar dokumentiem, tādēļ Jūs jūtaties atbildīgāki par to, ka SMS kredīts obligāti jāatmaksā laikus. Veicot darījumus ar tuviniekiem, savstarpējās attiecības var apgrūtināt spēju objektīvi paskatīties uz situāciju.

• Aizņemoties naudu no pazīstamiem cilvēkiem, Jums visbiežāk tiks uzdots jautājums par to, kādam mērķim kredīts tiks izmantots. Taču, ja kaut reizi esat bijuši šādā situācijā, noteikti piekritīsiet, ka atbildēt uz šo jautājumu ir visai nepatīkami. Tajā pašā laikā, kad tiek noformēts VIASMS.lv aizdevums internetā, Jums neviens nejautās to, kam līdzekļus izlietosiet (izņemot konkrētus kredīta veidus bankā). Aizdevums online ir pilnībā Jūsu atbildība, un nevienam citam par tā esamību nav nepieciešams zināt.

• Atkarībā no tā, cik liels kredīts ir lūgts tuviniekam vai draugam, var gadīties, ka Jums šī nauda jau pavisam drīz būs jāatmaksā, turklāt persona, kas to aizdevusi, var pat nepaskaidrot iemeslu. Savukārt VIASMS.lv kredīts online piedāvā iespēju izvēlēties – veikt pilnu summas atmaksu 30 dienās, vai arī izmantot minimālos ikmēneša maksājumus. Mūsdienās SMS kredīti ir visai elastīgi, un visi to nosacījumi ir skaidri izklāstīti līgumā.

Kā redzat, kredīts no drauga vai tuvinieka var būt iespējamais risinājums, taču ar to saistīti arī zināmi riski. Izvērtējiet visas iespējamās alternatīvas, pirms pieņemat lēmumu. Par vienu no iespējām tuvāk varat uzzināt VIASMS.lv!

Publikācijas apmaksāta

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Rīgā norisināsies zinātnē balstīto tehnoloģiju nozares konference

Šā gada 16.maijā un 17.maijā Rīgā, konferenču centrā "Fantadroms", notiks zinātņietilpīgo tehnoloģiju nozares konference "Deep Tech Atelier 2024", informē pasākuma organizatori.

Ekonomika Šosezon ASV ultra luksusa klases kruīza laineris Rīgā viesosies 5 reizes (VIDEO)

Šogad būs sagaidāms lielāks skaits vācu tūristu, tostarp ģimenes ar bērniem.

Ekonomika Kāpēc uzņēmēji nedrīkst Grobiņā būvēt biznesa centru (+VIDEO)

"Mēs ilgus gadus maksājam nomas maksu par zemes gabalu".

Ekonomika Celtniecība Latvijā varētu ilgt 7 gadus, sacīja uzņēmējs (+VIDEO)

Galvenās problēmas ir darbaspēka pieejamība, valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību lomas valsts attīstībā un administratīvais slogs.

Lasiet arī

Interesanti fakti Deputāti kritiski par pieminekļu aizsardzību drošības apdraudējuma apstākļos

Saeimas Visaptverošas valsts aizsardzības apakškomisijā deputāti kritisku novērtēja Kultūras ministrijas (KM) sniegto informāciju par nozīmīgāko pieminekļu aizsardzību iespējama drošības apdraudējuma, iebrukuma apstākļos.

Kriminālziņas Vīrietis izsitis durvju stiklu Norvēģijas vēstniecībai

Kāds vīrietis otrdien izsitis durvju stiklu Norvēģijas vēstniecībai, informēja Valsts policija.

Pasaule Braže: Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments

Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments, lai Ukraina veiktu reformas un saņemtu Eiropas Savienības (ES) finansējumu 50 miljardu eiro apmērā no 2024. līdz 2027.gadam, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže.

Veselība Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā pacients izdarījis pašnāvību

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā pacients izdarījis pašnāvību, aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Linda Rudzroga.