airBaltic sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz slēpošanas kūrortu Somijā - Kitili

Ekonomika
LETA 10:12, 20.10.2020 0

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" no 19.decembra sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz slēpošanas galamērķi Kitili Somijā, aģentūru LETA informēja "airBaltic" pārstāve Alise Briede.

 

Lidojumi notiks vienu reizi nedēļā ar "Airbus A220-300" lidmašīnu. Plānotais lidojuma ilgums būs viena stunda un 55 minūtes.

Tāpat kompānijā minēja, ka saistībā ar Covid-19 pandēmiju "airBaltic" sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās.

Lidsabiedrība ir ieviesusi dažādus drošības pasākumus, turklāt lidojumus organizē, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Jau vēstīts, ka 2019.gadā "airBaltic" pārvadāja 5,049 miljonus pasažieru, kas ir par 22,1% vairāk nekā 2018.gadā.

Tāpat ziņots, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums Covid-19 pandēmijas ietekmē šogad pirmajā pusgadā samazinājās par 63,6% - līdz 78,713 miljoniem eiro, savukārt koncerna zaudējumi pieauga gandrīz septiņas reizes un veidoja 184,77 miljonus eiro.

Latvijas valstij pieder 96,14% balsstiesību "airBaltic" kapitālā, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 3,86%.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Aptauja: Latvijas iedzīvotāji sagaida mājokļu cenu kāpumu (+VIDEO)

Respondenti, kas ir optimistiskāki nekā vidēji, ir ar pamatizglītību, zemiem ienākumiem un dzīvo laukos.

Ekonomika EK jaunās sankciju pakotnē iekļauts rosinājums aizliegt mangāna rūdas tranzītu

Pēc Latvijas ierosinājuma Eiropas Savienības (ES) 14.sankciju pakotnē pret Krieviju būs iekļauts arī aizliegums piegādāt mangāna rūdu, vadoties no neoficiālās informācijas no Eiropas Komisijas (EK), spriež finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Ekonomika Atklāja smilts un grants ieguvi Kocēnu pagastā, Vidzemē (+VIDEO)

Valsts uzņēmums apsaimnieko vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietas visā Latvijas teritorijā.

Ekonomika Luminor vēlas iegādāties Krievijā strādājošā Ungārijas banka OTP - Bloomberg

Baltijas valstīs strādājošo "Luminor Bank" vēlas iegādāties Ungārijas lielākā banka "Országos Takarék Pénztár" (OTP), kas darbojas arī Krievijā, vēsta aģentūra "Bloomberg", atsaucoties uz nenosauktiem avotiem.

Lasiet arī

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.