Turpmāk velo koplietošanas pakalpojumu Rīgā nodrošinās cits uzņēmums

Ekonomika
VS.LV 16:09, 04.03.2020 0

Auto nomas pakalpojumu sniedzējs SIXT no šī gada pārtrauc nodrošināt koplietošanas velosipēdu nomu Rīgā un Jūrmalā, pārdodot to citam operatoram. Kā ziņo SIXT, jaunais starptautisko velonomas nodrošināšanas sistēmas Nextbike pārstāvis Latvijā turpinās nodrošināt pakalpojumu, un velosipēdi būs pieejami līdz ar velo sezonas sākumu.

 
Foto: LETA

Velosipēdu koplietošanas pakalpojums Latvijā ir daļa no starptautiskās velosipēdu koplietošanas sistēmas Nextbike, kas ir starp vadošajiem šāda pakalpojuma sniedzējiem pasaulē. Klientiem ir pieejami vairāk nekā 40 tūkstoši velosipēdu 26 valstīs, tādās kā Vācija, Austrija, Ungārija, Polija, Šveice, Turcija un citās. Velosipēdi pieejami kopumā vairāk nekā 200 pilsētās.

Klientiem, kuri ir reģistrējušies SIXT velo nomas pakalpojumiem Nextbike sistēmā un vēlas saņemt neizmantoto depozītu, jāpiesakās mājas lapā sixt.lv/velo, norādot savu vārdu, uzvārdu, mobilā telefona numuru, ar kuru ir veikta reģistrācija sistēmā, un depozīta summu, ko vēlas saņemt.

Savukārt klientiem, kuri vēlas turpināt izmantot velo nomas pakalpojumus Rīgā, nav nepieciešams veikt jaunu reģistrāciju. Katra klienta uzkrātais SIXT velo nomas depozīts automātiski būs izmantojams jaunajā Nextbike Latvija tīklā, kā arī jebkurā valstī pasaulē, kur pakalpojums tiek sniegts konkrētās sistēmas ietvaros.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.

Ekonomika Tet izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī

Tehnoloģiju uzņēmums SIA "Tet" izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī, liecina kompānijas publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Lasiet arī

Ekonomika Izsludina 210 miljonus eiro vērto Rīgas ielu uzturēšanas konkursu

Izsludināts atklāts konkurss par Rīgas transporta būvju ikdienas uzturēšanu no 2024.gada līdz 2029.gadam. Iepirkuma pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 14.maija plkst.10.

Sabiedrība «Rīgas mežu» centrālo biroju plāno pārcelt uz Āgenskalnu

Pašvaldības SIA "Rīgas meži" biroju plānots pārcelt uz Āgenskalnā esošo bijušās Rīgas 14.vidusskolas ēku.

Sabiedrība Pārdaugavā būtiski ierobežos kravas transporta satiksmi

No šodienas pilnībā būs aizliegta kravas transporta tranzīta satiksme cauri Torņkalnam pa Vienības gatvi un Jelgavas ielu, kā arī rīta un vakara sastrēgumstundās aizliegta kravas transporta satiksme abos virzienos gar Daugavas kreiso krastu starp Bolderāju un Salu tiltu, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Kriminālziņas Vīrietim piemēro sabiedriskos darbus par naidīgiem izteikumiem pret ukraiņiem

Prokuratūra kādam agrāk nesodītam Latvijas nepilsonim piemērojusi sabiedriskos darbus par naidīgiem izteikumiem pret ukraiņu tautības cilvēkiem, liecina publiski pieejamais prokuratūras lēmums.