Restorāna tīklam "Čili pica" ierosināts tiesiskās aizsardzības process

Ekonomika
LETA 16:43, 11.02.2020 0

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa ierosinājusi restorāna tīkla "'Čili pica" pārvaldniekam SIA "Čilija Pizza" tiesiskās aizsardzības procesu, liecina Maksātnespējas reģistra publiskotā informācija.

 
Foto: LETA

Tiesiskās aizsardzības process kompānijai ierosināts piektdien, 7.februārī.

Pēc "Firmas.lv" datiem, "Čilija Pizza" šogad 7.februārī bija Valsts ieņēmumu dienesta (VID) administrēto nodokļu parāds 268 860 eiro apmērā.

Vienlaikus LETA jau ziņoja, ka Čilija Pizza" pagājušā gada beigās tika atcelta lielākā daļa iepriekš VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes piemēroto nodrošinājumu, taču "Čilija Pizza" joprojām ir spēkā aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra komercķīlu reģistrā, kas tika piemērots pērn 15.augustā, un aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra komercķīlu reģistrā, kas tika piemērots ar VID Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes 2019.gada 19.decembra lēmumu.

"Čilija Pizza" 2018.gada finanšu rezultāti līdz šim nav publiskoti, savukārt 2017.gadā "Čilija Pizza" strādāja ar 6,924 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga par 65,7% un bija 263 220 eiro.

Kompānija "Čilija Pizza" reģistrēta 2001.gada novembrī, un tās pamatkapitāls ir 1,428 miljoni eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Lietuvā reģistrētā holdingkompānija "Čili Holdings", bet patiesais labuma guvējs ir Lietuvas pilsonis Lins Tads Kaross (Linas Tadas Karosas).

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Ekonomika Šogad Rīgas ostā plānoti 67 kruīza kuģu ienācieni

Šī gada kruīza sezonā Rīgas ostā patlaban pieteikti 67 kruīza kuģu ienācieni, kas ir par piecām vizītēm vairāk nekā pērn, informēja Rīgas brīvostas pārvaldē.

Ekonomika Investējot 760 tūkstošus eiro renovācijā, «Mego» atklāj veikalu Carnikavā

Šodien, 25. aprīlī, pēc renovācijas darbu pabeigšanas, veikals “Mego” Carnikavā, Rīgas ielā 14, atkal vēris savas durvis pircējiem. Kopējās investīcijas veikala rekonstrukcijā un veikala apkārtnes labiekārtošanā sastādīja aptuveni 760 000 eiro.

Ekonomika Valainis: Latvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā

atvijas ekonomikai pietrūkst investīciju 2-3 miljardu eiro apmērā, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS).

Lasiet arī

Ekonomika VID vadītāja: Pārkāpēju radošā pieeja ir vienkārši fantastiska

Par nodarītajiem zaudējumiem, nemaksājot darbaspēka nodokļus jeb nodokļus no algām, 2023.gadā kriminālvajāšanas sākšanai ir nodoti 36 kriminālprocesi, intervijā aģentūrai LETA sacīja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) jaunā ģenerāldirektore Baiba Šmite-Roķe.

Ekonomika Šmite-Roķe: Būtu jāpaaugstina VID nepiedzenamo parādu zemākais slieksnis

Būtu nepieciešami grozījumi likumā "Par nodokļiem un nodevām", kas pašlaik paredz, ka VID drīkst nepiedzīt parādus, kas ir mazāki par 15 eiro, kas mūsdienās ir ļoti maza summa, intervijā aģentūrai LETA sacīja jaunā VID ģenerāldirektore Baiba Šmite-Roķe.

Ekonomika VID tīmekļvietnē būs apskatāms katra uzņēmuma nodokļu maksāšanas reitings

No trešdienas Valsts ieņēmumu dienesta (VID) tīmekļvietnē ikviens interesents var aplūkot katra Latvijas uzņēmuma nodokļu maksāšanas reitingu, informē VID pārstāvji.

Ekonomika Noskaidrots, kā Latvijas iedzīvotāji tērēs atgūto pārmaksāto nodokļu naudu

Trešdaļa jeb 32% Latvijas iedzīvotāju atgūto pārmaksāto nodokļu naudu plāno tērēt ikdienas vajadzību segšanai, liecina bankas "Citadele" un pētījumu aģentūras "Norstat" veiktās aptaujas dati.