SEO pakalpojumi - uzlabo uzņēmuma atpazīstamību un uzticamību

Ekonomika
VS.LV 12:07, 02.10.2019 1

Mēs dzīvojam laikmetā, kurā viss pakāpeniski tiek digitalizēts. Un, ja Tu neizmanto digitālo platformu potenciālu, lai nostiprinātu savu vietu tirgū, tad, ļoti iespējams, zaudē milzīgu klientu daļu.

 

Mūsdienās patērētāji dominē tiešsaistes vidē, izmantojot internetu kā daļu no savas ikdienas. Šeit tiek ne tikai izmantots saturs, bet arī iegādātas preces un pakalpojumi, vai uzzināta informācija par uzņēmumiem/produktiem.

Aģentūra SEO Media – SEO pakalpojumi ikvienam biznesam

Lai arī liela daļa uzņēmumu un zīmolu jau ir atklājusi SEO pakalpojumu, it īpaši, SEO optimizācijas potenciālu, joprojām ir tādi, kuri vēl šaubās, vai nav pietiekami informēti par SEO priekšrocībām. Digitālā mārketinga aģentūra SEO Media šajā lauciņā darbojas jau vairākus gadus, nodrošinot uz rezultātu tendētus mārketinga pakalpojumus, tai skaitā, SEO pakalpojumus maziem un lieliem biznesiem. Reklāmas aģentūrā strādā pieredzējuši speciālisti, kuriem digitālais mārketings ir sirdij tuvs, tādēļ regulāri tiek uzlabotas un papildinātas esošās zināšanas, sekojot līdzi aktualitātēm nozarē, lai tās varētu izmantot savā darbā. SEO Media digitālā mārketinga pakalpojumi palīdz uzņēmumiem:

• Veidot un uzlabot zīmola uzticamību un atpazīstamību;

• Palielināt apmeklētāju plūsmu biznesa mājaslapā;

• Nodrošināt augstāku investīciju atdevi jeb ROI (mārketinga kontekstā);

• Sekmēt zīmola redzamību Google un citās meklētājprogrammās;

• Ietaupīt līdzekļus, jo SEO pakalpojumi ir viena no izdevīgākajām alternatīvām mārketingā, kas ļaus sasniegt labus rezultātus.

Tā kā ikviens bizness ir unikāls, un arī to mērķi atšķiras, katram klientam tiek izstrādāta individuāli pielāgota SEO stratēģija, lai sasniegtu plānotos rezultātus pēc iespējas efektīvāk un gudri izmantotu pieejamo budžetu.

Pilna servisa digitālā mārketinga pakalpojumi

Mājas lapas optimizācija nav vienīgais virziens, kurā darbojas SEO Media. Klientiem tiek piedāvāti arī dažādi citi mārketinga pakalpojumi:

• Mājaslapu izstrāde –izgatavosim Tava uzņēmuma mājaslapu, kas būs ne tikai ar unikālu dizainu, bet arī SEO draudzīga, mūsdienīga un ērti pārvaldāma;

• Google reklāma - palīdzam piesaistīt jaunus klientus caur reklāmām ar apmaksu par klikšķi (PPC);

• Reklāmas izvietošana medijos;

• Kvalitatīva, SEO optimizēta, piesaistoša un unikāla satura izveidošana.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Uzņēmējdarbība attīstījās Zemgalē, iztērējot gandrīz miljonu eiro (+VIDEO)

Projektā tika atbalstīti ne tikai biznesu īpašnieki, bet arī pašvaldību speciālisti.

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Lasiet arī

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja par deviņām vietām atkāpās uz 122.pozīciju.

Sabiedrība Saeimas komisijā vērtēs vēl vienu iniciatīvu par iecerēto skolu reformu

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā trešdien, 8.maijā, vērtēs iedzīvotāju iniciatīvu par iecerēto skolu reformu.

Ekonomika Rīgā norisināsies zinātnē balstīto tehnoloģiju nozares konference

Šā gada 16.maijā un 17.maijā Rīgā, konferenču centrā "Fantadroms", notiks zinātņietilpīgo tehnoloģiju nozares konference "Deep Tech Atelier 2024", informē pasākuma organizatori.

Kultūra Kurzemes kultūras programmā šogad apstiprināti 67 projekti

Kurzemes plānošanas reģiona izsludinātajā Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas "Latviešu vēsturisko zemju attīstības programma" projektu konkursā "Kurzemes kultūras programmā 2024" šogad apstiprināti 67 projekti.