Vidzemes slimnīcā ar Covid inficējušies 2 vakcinēti un 2 nevakcinēti darbinieki

COVID-19
LETA 12:07, 10.09.2021 0

Vidzemes slimnīcā ar Covid-19 inficējušies divi vakcinēti un divi nevakcinēti darbinieki, informēja SIA "Vidzemes slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila.

 

Viņa piebilda, ka divi no darbiniekiem saslimuši jau augusta sākumā un drīzumā atgriezīsies darbā.

Šodien Vidzemes slimnīcā ārstējas 15 ar Covid-19 inficēti pacienti ar vidēji smagu slimības gaitu.

Pagājušajā diennaktī stacionēti trīs pacienti, savukārt izrakstīts viens pacients.

Jau ziņots, ka lai nodrošinātu infekcijas izplatības ierobežošanu, Vidzemes slimnīcā noteikta karantīna un atcelti pacientu apmeklējumi nodaļās.

Ja pacienta veselības stāvoklis novērtējams kā ļoti smags, piederīgie - viena persona dienā, drīkst viņu apmeklēt tikai ar ārstējošā ārsta atļauju, uzrādot sadarbspējīgu sertifikātu, uz laiku līdz 15 minūtēm, skaidroja Brila.

"Pacienti ar tuviniekiem aicināti pēc iespējas sazināties attālināti, izmantojot viedierīces. Ja pacientiem pašiem tādu nav, iesakām interesēties pie nodaļas personāla par iespēju izmantot slimnīcā pieejamos planšetdatorus un mobilos tālruņus," sacīja slimnīcas pārstāve.

Kā vēstīts, Covid-19 inficētos pacientus Vidzemes slimnīca atsāka uzņemt 6.septembrī.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

COVID-19 Ceturtdien Latvijā reģistrēti 395 Covid-19 gadījumi; 4 mirušajiem

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 395 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Otrdien Latvijā reģistrēti 645 Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 645 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Latvijā slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 272

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoto ar Covid-19 inficēto pacientu skaits ir samazinājies no 278 līdz 272, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Lasiet arī

Pasaule Ukrainas armija atkāpusies

Ukrainas armijas virspavēlnieks Oleksandrs Sirskis svētdien paziņojis, ka situācija frontē ir saasinājusies un krievi aktīvi uzbrūk visā frontes līnijas garumā, dažos virzienos gūstot taktiskus panākumus.

Sabiedrība Rīgā plāno izstrādāt apkaimju centru konceptplānu

Rīgā par nepilniem 200 000 eiro plānots izstrādāt apkaimju centru konceptplānu, liecina nākamās nedēļas Pilsētas attīstības komitejas sēdē deputātiem iesniegtā informācija.

Pasaule Krievijā par ekstrēmismu apcietināti vēl divi žurnālisti

Krievijas tiesa sestdien paturējusi pirmstiesas apcietinājumā divus žurnālistus, kas aizturēti apsūdzībās par "ekstrēmismu", jo sadarbojušies ar cietumā nomērdētā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija līdzgaitnieku uzturēto "YouTube" kanālu "Navaļnij Live".

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.