• Erlends,
  • Rolanda,
  • Rolands,
  • Ronalds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas mačā viesos spēkojas ar Fēru salām

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 13:55, 13.10.2024


Latvijas vīriešu futbola izlase šodien UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā viesosies pie Fēru salu valstsvienības.


Foto: LETA

Mačs sāksies plkst.21.45 pēc Latvijas laika, tiešraidē to pārraidot kanālam LTV7.

Ceturtdien latvieši Rīgā līdzīgā spēlē ar 0:3 zaudēja Ziemeļmaķedonijai, savukārt Fēru salas mājās nenosargāja uzvaru pār Armēniju, kas izrāva neizšķirtu 2:2.

Ziemeļmaķedonijai ir septiņi punkti trīs spēlēs, Armēnija guvusi četrus, Latvija - trīs, bet Fēru salas - divus punktus.

Latvijas izlase septembrī Erevānā, debitējot UEFA Nāciju līgas C divīzijā, C4 grupā ar 1:4 piekāpās Armēnijai un mājās ar 1:0 pieveica Fēru salas. Savukārt Fēru salas arī pirmajā mačā atņēma punktus favorītiem, mājās spēlējot neizšķirti 1:1 ar Ziemeļmaķedoniju.

Latvija FIFA rangā ir 137.vietā, bet Fēru salas ieņem 140.pozīciju.

Abas izlases savā starpā spēkojušās septiņas reizes. Pirmajā tikšanās reizē 2016.gada oktobrī Pasaules kausa kvalifikācijā latvieši mājās zaudēja ar 0:2, nākamie četri mači noslēdzās neizšķirti, turklāt trīs pēc kārtas ar rezultātu 1:1, savukārt šī gada 11.jūnijā Baltijas kausa duelī par trešo vietu Latvija Liepājā bija pārāka ar 1:0.

UEFA Nāciju līgas pirmajās trīs sezonās Latvijas izlase sacentās D līgā, no kuras izdevās izkļūt 2022.gadā, kad tika uzvarēts grupā ar Moldovu, Andoru un Lihtenšteinu.

Grupas uzvarētāja iekļūs B līgā, bet pēdējās vietas īpašniecei būs jāpiedalās pārspēlēs par vietas saglabāšanu C līgā.

Paolo Nikolato izlasē palīdz treneri Masimo Paganins un Aleksandrs Cauņa, vārtsargu treneris Andris Vaņins, fiziskās sagatavotības treneri Vinčenco Pinkolīni un Māris Smirnovs, kā arī videoanalītiķi Leonardo Karleti un Iļja Ščaņicins.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ābolam rezultatīva piespēle; Vilmanim debija AHL (VIDEO)

Latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols sestdien ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Amerikas hokeja līgas (AHL) jaunās sezonas pirmajā mačā, kurā viņa pārstāvētā Alentaunas "Lehigh Valley Phantoms" izcīnīja panākumu pēcspēles metienos, bet debiju profesionālajā hokejā piedzīvoja Sandis Vilmanis, palīdzot Šarlotas "Checkers" pārspēt Raivja Ansona vienību Vilksbāras/Skrentonas "Penguins".

Sports Bļugeram gūti vārti NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien guva vārtus viņa un vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā pēcspēles metienos savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

Sports Latvijas futbolisti UEFA Nāciju līgas mačā zaudē Ziemeļmaķedonijai

Latvijas vīriešu futbola izlase ceturtdien Rīgā UEFA Nāciju līgas C divīzijas mačā ar rezultātu 0:3 (0:1) zaudēja Ziemeļmaķedonijai.

Sports Rafaels Nadals beigs tenisista karjeru

Spāņu tenisists Rafaels Nadals karjeru beigs pēc Deivisa kausa izcīņas finālturnīra novembrī, ceturtdien savā kontā tīmekļa vietnē "X.com" paziņoja Nadals.

Lasiet arī