• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 23:53, 13.08.2024


Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā savu pozīciju nav mainījusi un ieņem 11.vietu. Tikmēr šīs sezonas rangā Ostapenko ir devītā.


Foto: Instagram

Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja saglabājusi 136.vietu, bet Diāna Marcinkēviča arī šajā nedēļā ieņem 325.vietu. Tikmēr Anastasija Sevastova zaudējusi divas pozīcijas un ieņem 370.vietu, Daniela Vismane saglabājusi 425.pozīciju, divas vietas augstāk ir Kamilla Bartone (546.), Valērijai Karginai ir sešu vietu kāpums (1154.), bet Margarita Ignatjeva zaudējusi 26 vietas (1248.).

Ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Korija Gofa no ASV, baltkrieviete Arina Sabaļenka un Jeļena Ribakina no Kazahstānas. Piektā ir Jasmīne Paolīni no Itālijas, aiz viņas ir amerikāniete Džesika Pegula, Džena Sjiņveņa no Ķīnas, uz astoto no devītās vietas pakāpusies griekiete Marija Sakari, no desmitās pozīcijas uz devīto pārvietojusies čehiete Barbora Krejčīkova, bet labāko desmitnieku noslēdz divas vietas zaudējusī Daniela Kolinsa no ASV.

Dubultspēļu rangā Ostapenko zaudējusi vienu vietu un ieņem 18.pozīciju, kamēr Vismanei (182.) un Semeņistajai (183.) padevies četru vietu kāpums. Marcinkēvičai kritums par vienu vietu (255.), Bartone zaudējusi trīs vietaqs (340.), bet Ignatjeva atkāpusies par 13 ailītēm (864.). Daniela Dārta Feldmane saglabājusi 1238.pozīciju, Marina Markina pakāpusies par vienu vietu (1247.), bet Kargina noslīdējusi lejup par septiņām (1363.) vietām un Marija Semeņistaja - par 13 (1575.).


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Sports Parīzē noslēgtas paralimpiskās spēles

Svētdien "Stade de France" stadionā tika noslēgtas Parīzes vasaras paralimpiskās spēles.

Lasiet arī

Sports Ostapenko ar Kičenoku ASV atklātajā čempionātā iekļūst ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko kopā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku svētdien Ņujorkā ASV atklātajā čempionātā nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā.

Sports Ostapenko atgriežas WTA ranga desmitniekā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā pakāpusies par vienu vietu un šonedēļ ieņem desmito pozīciju. WTA ranga desmitniekā Ostapenko nav bijusi kopš 20.maija.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā 11.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā savu pozīciju nav mainījusi un ieņem 11.vietu.

Sports Ostapenko iekļūst Vimbldonas turnīra trešajā kārtā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko ceturtdien Vimbldonas čempionātā ar pārliecinošu uzvaru sasniedza trešo kārtu.