«‎Cilvēki sportam velta visu savu mūžu un te viņus ņem uz piesmej» (+VIDEO)

Sports
VS.LV 09:29, 28.07.2024 0

Olimpiādes atklāšanas dalībnieku vidū bija tūkstošiem ticīgu.

 

Farss, kas tika iestudēts olimpisko spēļu atklāšanā Parīzē, daudziem latviešiem nepatika. Par to liecina populārā tehnoloģiju eksperta Kristapa Skuteļa ieraksts platformā X (iepriekš Twitter):

"Kas attiecas uz olimpisko spēļu atklāšanas balagānu, tad piekritīšu viedoklim, ka visvairāk šajā visā žēl pašu sportistu. Cilvēki sportam velta visu savu mūžu un te viņus ņem uz piesmej".

Viņam apspriedās arī daudzi citi komentētāji sociālajā tīklā:

Gaķis: "No visa pasākuma 1/10 bija par sportu. Nez, šķita kaut kāda Eirovīzija uz ūdens".

@SlidenaisV: "Es domāju, ka visi pilnībā palaida garām galveno ideju šim visam. Nejau Francija sevi uzskata par satanistiem, pediņiem, bet visa priekšnesuma garumā tiek uzsverts, ka Francija ir ļoti dažāda un visi tās iedzīvotāji ir vienlīdzīgi. Sākot no operas līdz smagajam metālam".

Snow Baltiņš: "Jā, sportistu it īpaši. Viņi tik depresīvi smaidīja un māja ar karogiem, ka pat palika žēl. Šodien arī - skatos sacensības, tur visi tādi piesmieti, skumji un nelaimīgi, startē bez entuziasma, gan jau tikai ķeksīša pēc. Olimpiskajā pilsētiņā naktīs noteikti dzirdamas raudas".

PRIVILEĢĒTAIS: "Resnie, norijušies, nedisciplinētie kvīri bija un ir totāls pretstats visam, kas saistās ar gribasspēku, neatlaidību un disciplīnu, kuru sportisti apliecina, lai sasniegtu jelkādus panākumus un mērķus sportā, nemaz nerunājot par nokļūšanu OS. Ceremonijas autori ir idioti kvadrātā".

Maksims Kušnarevs: "Katrs redz to ko grib redzēt. Es redzēju operu, vēsturi, mākslu, kultūru, lepnumu un nostāju. Jā, bija arī lgbt, bet tie bija 5% no visa. Un Francija bez lgbt vienmēr ir bijusi ļoti open-minded seksa ziņā!"

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Sports Parīzē noslēgtas paralimpiskās spēles

Svētdien "Stade de France" stadionā tika noslēgtas Parīzes vasaras paralimpiskās spēles.

Lasiet arī

Sports Šodien tiks slēgtas Parīzes olimpiskās spēles

Šodien tiks slēgtas Parīzes Vasaras olimpiskās spēles. Noslēguma ceremonija Parīzes stadionā "Stade de France" sāksies plkst.22 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot Latvijas Televīzijai (LTV).

Sports Pirms pēdējās dienas olimpisko spēļu medaļu kopvērtējumā vadībā atrodas Ķīna

Pirms Parīzes olimpisko spēļu pēdējās dienas sacensībām medaļu vērtējuma līderpozīcijā atgriezusies Ķīna.

Sports Švecovam Parīzē 17.vieta modernās pieccīņas sacensībās

Latvijas sportists Pāvels Švecovs sestdien Parīzes olimpisko spēļu modernās pieccīņas sacensībās ieņēma 17.vietu.

Sports Andruškevičs: Suharevs juta plecā problēmu jau pirms pirmā mēģinājuma

Latvijas svarcēlājs Ritvars Suharevs Parīzes olimpiskajās spēlēs juta problēmas labajā plecā jau pirms pirmā mēģinājuma, sarunā ar Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) teica Suhareva treneris Eduards Andruškevičs.