• Amanda,
  • Amanta,
  • Kaiva
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Par «VEF Rīga» galveno treneri kļūst Mārtiņš Gulbis

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 15:44, 03.06.2024


Latvijas čempionvienību basketbolā "VEF Rīga" vadīs bijušais Latvijas sieviešu basketbola komandas "TTT Rīga" galvenais treneris Mārtiņš Gulbis, pirmdien pavēstīja klubs.


Foto: LETA

"VEF Rīga" noslēdza vienošanos ar Gulbis uz vienu gadu ar iespēju līgumu pagarināt uz vēl diviem gadiem.

"Liels pagodinājums pievienoties vadošajai basketbola organizācijai Latvijā. Vienmēr esmu dzīvē skatījies uz izaicinājumiem, jo tas ir tas, kas dzen uz priekšu ne tikai dzīvē, bet arī sportā. Šis būs liels izaicinājums un atbildība pret klubu, nevaru jau sagaidīt, kad būs iespēja sākt gatavoties sezonai un sākt veidot jaunu stāstu un kultūru. Cerams, ka visiem kopā mums izdosies nest "VEF" vārdu gan Eiropā, gan Latvijā," paziņojumā citēts Gulbis.

Viņš bijis galvenais treneris Latvijas Basketbola līgas komandās "Barons kvartāls" (2011.-2013., 2017.), "Jelgava" (2015.-2016.) un "Jūrmala" (2017..-2020.), bet kopš 2020.gada vasaras bija galvenais treneris sieviešu komandā "TTT Rīga", kuru šosezon aizvadīja līdz Latvijas un Baltijas čempiontituliem un ceturtdaļfinālam Eiropas kausā.

Gulbis galvenā trenera amatā vīriešu komandās ir divreiz izcīnījis bronzas medaļas - 2017.gadā ar "Barons kvartāls", bet gadu vēlāk ar "Jūrmalu", tajā pat sezonā tiekot pie sudraba Baltijas līgā, bet ar "TTT Rīga" ir četrkārtējs Latvijas čempions (2021.-2024.) un trīskārtējs Baltijas līgas čempions (2022.-2024.).

Viņš turpinās arī darbu kā Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

Sports Vai Olimpiskais sporta centrs tiks slēgts?

Rīgas dome vilcinās atrisināt situāciju ar nomas maksas sadārdzinājumu Olimpiskajam sporta centram, tā uzskata Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK).

Sports Vasiļjevs izcīna piekto vietu sezonas pirmajās «Grand Prix» sacensībās (+VIDEO)

Latvijas sportists Deniss Vasiļjevs svētdien ASV izcīnīja piekto vietu Starptautiskās Slidošanas savienības (ISU) daiļslidošanas "Grand Prix" sacensības "Skate America".

Sports Vilcāns pēc punktiem zaudē pirmā desmitnieka bokserim Jardam (VIDEO)

Latvijas bokseris Ralfs Vilcāns sestdien Londonā pēc punktiem zaudēja britam Entonijam Jardam, kurš pussmagajā svarā ir pasaules pirmā desmitnieka bokseris.

Lasiet arī

Sports Latvijas basketboliste uzņemta FIBA Slavas zālē (VIDEO)

Ilggadējā Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētāja Skaidrīte Smildziņa-Budovska sestdien Singapūrā tika uzņemta Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Slavas zālē.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Lebrons Džeimss atzīts par olimpisko spēļu turnīra vērtīgāko spēlētāju

Lebrons Džeimss atzīts par Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīra vērtīgāko spēlētāju.

Sports Parīzes olimpisko spēļu turnīrā strādās divi Latvijas basketbola tiesneši

Šī gada Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā strādās Latvijas basketbola tiesneši Gatis Saliņš un Mārtiņš Kozlovskis, sociālajos tīklos vēsta tiesnešu kolēģija.