• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 11:30, 14.04.2024


Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.


Foto: LETA

Plkst.11.55 pēc Latvijas laika Latvija, kas turnīrā izsēta ar trešo numuru, pusfinālā tiksies ar turnīra galveno favorīti Nīderlandi. Visas turnīra spēles tiešraidē var vērot "Youtube" kontā "FIBA3x3".

Uzvarētāja plkst.13 cīņā par vienīgo olimpisko ceļazīmi tiksies ar otra pusfināla, kurā tiekas Austrija un Jaunzēlande, uzvarētāju.

Piektdien Latvijas basketbolisti kvalifikācijas turnīru sāka ar divām uzvarām, ar 21:16 pieveicot Mongoliju (2.) un ar 21:10 sagraujot Jaunzēlandi (7.), bet sestdien ar 21:12 pieveica Ēģipti (6.), B grupā ar trim uzvarām ieņemot pirmo vietu

Nīderlande A grupā ar 22:15 apspēlēja Šveici (5.), ar 17:11 - Honkongu (8.), bet ar 17:18 zaudēja Austrijai (4.), grupā ieņemot otro vietu.

Divas labākās katras grupas komandas iekļuva pusfinālā. Tikai labākā no astoņām komandām iegūs ceļazīmi uz Parīzes spēlēm.

Ja pirmajā kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlasei neizdosies uzvarēt, nākamā iespēja būs turnīrā, kas no 3. līdz 5.maijam norisināsies Japānas pilsētā Ucunomijā, bet pēdējā iespēja iegūt olimpisko ceļazīmi būs no 16. līdz 19.maijam Ungārijas pilsētā Debrecenā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Lasiet arī

Sports Sieviešu 3x3 basketbola izlase iekļūst Pasaules kausa posma pamatturnīrā

Latvijas sieviešu 3×3 basketbola izlase ceturtdien ar divām uzvarām uzsāka Šveices pilsētā Fribūrā notiekošajā FIBA 3×3 basketbola Pasaules sērijas posma kvalifikāciju un nodrošināja vietu pamatturnīrā.

Sports Sieviešu 3x3 basketbola izlase ar uzvaru uzsāk Pasaules kausa kvalifikāciju

Latvijas sieviešu 3×3 basketbola izlase ceturtdien ar pārliecinošu panākumu uzsāka Šveices pilsētā Fribūrā notiekošajā FIBA 3×3 basketbola Pasaules sērijas posma kvalifikāciju.

Sports Latvijas 3x3 basketbolisti varēs saņemt naudas balvu līdz kopumā 30 736 eiro

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem par kārtību, kādā piešķiramas naudas balvas par izciliem sasniegumiem sportā, un naudas balvu apmēru Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētāji Nauris Miezis, Kārlis Lasmanis, Agnis Čavars un Francis Lācis par izcīnīto trešo vietu FIBA Pasaules kausa izcīņā katrs var pretendēt uz naudas balvu līdz 7684 eiro pirms nodokļu nomaksas, informēja Izglītības un zinātnes ministrijā (IZM).

Sports "Rīgas" 3x3 basketbolisti spēlēs "Masters" turnīros Manilā un Prāgā

Latvijas 3x3 basketbola komanda "Rīga" šosezon izvēlējusies automātiskās ceļazīmes uz "Masters" turnīriem Manilā un Prāgā, informē Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA).