• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Porziņģim «double-double» un četri bloķēti metieni «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 12:40, 31.03.2024


Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 19 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un četriem bloķētiem metieniem, sekmējot Bostonas "Celtics" komandas uzvaru.


Foto: Youtube

"Celtics" viesos ar rezultātu 104:92 (28:37, 31:20, 24:11, 21:24) uzvarēja Ņūorleānas "Pelicans", izvairoties no pirmās trīs zaudējumu sērijas sezonā.

Porziņģis šajā spēlē laukumā bija 31 minūti un 28 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no astoņiem divpunktu metieniem, vienu no sešiem tālmetieniem un visus sešus soda metienus. Visas desmit atlēkušās bumbas viņš savāca aizsardzībā, pievienojot arī trīs rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, divas kļūdas un četras piezīmes. Ar Porziņģi laukumā bostonieši iemeta par 12 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Par Porziņģi rezultatīvāks "Celtics" rindās bija tikai Džeisons Teitams, kurš guva 23 punktus un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem. Divciparu skaitlis gūtajos punktos bija arī pārējiem starta piecinieka spēlētājiem - Džeilenam Braunam (17+7+6), Derikam Vaitam (15) un Džrū Holidejam (13+8+7).

Ņūorleāniešiem 25 punktus guva un deviņas atlēkušās bumbas izcīnīja Zaions Viljamsons, 24 punkti bija Kristianam Džeimsam Makolumam, bet 18 punktus guva Herberts Džounss. Jons Valančūns guva divus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, spēlējot nedaudz vairāk par 15 minūtēm.

"Celtics" ar 58 uzvarām 74 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un visā līgā. "Pelicans" ar bilanci 45-29 ir piektā Rietumos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Sports «Celtics» savā laukumā otrā iespēja nodrošināt NBA čempiontitulu

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas piektajā spēlē uzņems Dalasas "Mavericks", uzvaras gadījumā Porziņģim kļūstot par pirmo Latvijas basketbolistu, kuram izdevies izcīnīt NBA čempiontitulu.

Sports Porziņģis apņēmies NBA finālsērijā atgriezties laukumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, neskatoties uz savainojumi, gatavs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijā atgriezties laukumā, sarunā ar "NBA TV" žurnālistu Džeredu Grīnbergu teica latvietis.

Sports Porziņģis: Jūtos labi un būšu gatavs trešajam mačam

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis no Bostonas "Celtics" pēc svētdien izcīnītās uzvaras Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas otrajā mačā norādīja, ka pēdējā ceturtdaļā gūtais savainojums nav nopietns un viņš būs gatavs trešajam mačam.

Sports Porziņģis izlaidīs arī ceturto «Celtics» maču Austrumu konferences finālā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ izlaidīs arī ceturto Bostonas "Celtics" maču Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu Austrumu konferences finālā, pirmdien pavēstīja latvieša pārstāvētā vienība.