• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bertāns gūst 11 punktus «Hornets» uzvarā pār «Nets»

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:42, 10.03.2024


Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva 11 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kamēr Kristaps Porziņģis nedevās laukumā citā spēlē, latviešu pārstāvētajām komandām izcīnot uzvaras.


Foto: LETA

Bertāna pārstāvētā Šarlotas "Hornets" mājās ar rezultātu 110:99 (31:35, 32:17, 27:30, 20:17) uzvarēja Bruklinas "Nets" un pārtrauca sešu zaudējumu sēriju.

Latvietis sestdien spēlēja 28 minūtes un septiņas sekundes, realizēja trīs no sešiem tālmetieniem un izpildīja divus precīzus soda metienus, bet nerealizēja abus divus divpunktu metienus. Viņa kontā bija arī trīs atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, viena kļūda un četras piezīmes. Ar Bertānu laukumā "Hornets" iemeta par 25 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija pārliecinoši labākais sniegums komandā.

"Hornets" komandā Mailss Bridžess guva 24 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, bet Brendonam Milleram bija 23 punkti.

"Nets" rindās ar 31 punktu izcēlās Kems Tomass, kurš atgriezās laukumā pēc sešu maču izlaišanas potītes savainojuma dēļ.

"Hornets" ar 16 uzvarām 64 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, kur "Nets" ar bilanci 25-39 ir divas pozīcijas augstāk.

Tikmēr Porziņģis paceles cīpslas neliela savainojuma dēļ nepiedalījās mačā, kurā Bostonas "Celtics" viesos ar rezultātu 117:107 (31:26, 31:24, 25:28, 30:29) guva virsroku pār Fīniksas "Suns".

Bostoniešiem Džeisons Teitams guva 29 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles, bet Džeilens Brauns piebalsoja ar 27 punktiem.

Kevins Durents "Suns" komandā izcēlās ar 45 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet Bredlijs Bīls guva 35 punktus.

"Celtics" ar 49 uzvarām 63 mačos ir Austrumu konferences un visas līgas līdere. "Suns" uzvarējusi 37 no 64 cīņām un ir septītā Rietumu konferencē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sports Bļugers palīdz «Canucks» uzsākt Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru (VIDEO)

Ar rezultatīvu piespēli svētdien Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā izcēlās latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru pār Nešvilas "Predators".

Lasiet arī

Sports Basketbola entuziasts Elbakjans sastrīdējās ar Rīgas aktīvistiem (+VIDEO)

"Grīziņkalna apkaimes biedrībā ir nevis tūkstošiem, bet aptuveni 140 biedri".

Sports Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Sabiedrība Porziņģim 20 punkti «Celtics» uzvarā pār Bertāna «Hornets» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Šarlotā guva 20 punktus Bostonas "Celtics" uzvarā pār Dāvja Bertāna pārstāvēto Šarlotas "Hornets" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

Sports TTT Rīga basketbolistes kļūst par Baltijas čempionēm

"TTT Rīga" sestdien Palangā kļuva par "BioSil" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (WBBL) čempionēm.