«Arsenal» grauj Šefīldas «United» un turpina cīņu par titulu

Sports / futbols
LETA 12:39, 05.03.2024 0

Anglijas futbola premjerlīgas pirmdienas vienīgajā spēlē Londonas "Arsenal" viesos ar 6:0 (5:0) sagrāva vienu no pastarītēm Šefīldas "United", turpinot cīņu par pirmo titulu 20 gadu laikā.

 

Jau līdz 15.minūtei "Arsenal" bija vadībā ar 3:0, bet līdz pirmā puslaika beigām panāca graujošo 5:0.

Piektajā minūtē Martins Ēdegors guva pirmos vārtus, 13.minūtē "United" aizsargs Džeidens Bogls ieraidīja bumbu savos vārtos, bet vēl divas minūtes vēlāk Gabriels Martinelli panāca 3:0. Mača 25.minūtē Kajs Havercs guva viesu ceturtos vārtus, bet 5:0 pirmā puslaika 39.minūtē panāca Deklans Raiss.

Otrā puslaika 13.minūtē beigu rezultātu 6:0 nodrošināja "Arsenal" aizsarga Bena Vaita precīzais sitiens.

Pēc 27 kārtām "Arsenal", kas premjerlīgā pēdējo reizi triumfēja 2003./2004.gada sezonā, kopvērtējuma ieņem trešo vietu, no līderes "Liverpool" atpaliekot divus punktus, bet no otrajā vietā esošās patreizējās čempiones Mančestras "City" - vienu punktu. Šefīlas komanda ar 13 punktiem ieņem pēdējo 20.vietu.

Jau vēstīts, ka pēdējās kārtas mačos "Liverpool" vien kompensācijas laikā izrāva uzvaru 1:0 (0:0) viesos pret "Nottingham Forest", bet Mančestras "City" pilsētas derbijā ar 3:1 (0:1) uzvarēja "United".

Nākamajā kārtā 10.martā savā starpā Liverūlē tiksies līderes "Liverpool" un Mančestras "City", bet "Arsenal" dienu iepriekš Londonas derbijā uzņems "Brentford", kas ar 26 punktiem atrodas 15.pozīcijā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Sports Rīgas maratonam reģistrējušies vairāk nekā 33 tūkstoši dalībnieku no 104 valstīm

Startam Rīgas maratona dažādās distancēs reģistrējušies 33 003 dalībnieki, kas ir teju lielākā Rīgas maratonā reģistrētā skrējēju kopa pasākuma vēsturē.

Sports Latvijas hokejisti pārliecinoši zaudē Zviedrijai (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionātā piektajā mačā ar 2:7 (0:2, 2:4, 0:1) zaudēja Zviedrijas valstsvienībai.

Lasiet arī