• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nosaukti Latvijas hokejisti, kuri piedalās spēlēs Krievijā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / hokejs
LETA 14:37, 22.02.2024


Vairāki Latvijas hokejisti piedalās Krievijā notiekošajās virtuālajās un klātienes sporta spēlēs, liecina rīkotāju publicētā informācija.



Kazaņā notiekošajās tā dēvētajās "Nākotnes" spēlēs "Baltic Select" komandas sastāvā iekļauti Ervīns Muštukovs, Kirils Tambijevs, Pāvels Goroškovs, Martins Lavrovs, Aleksejs Popovs, Alisers Mubarakšins un Ņikita Zantmans.

"Nākotnes" spēlēs, ko atklājis Krievijas prezidents Vladimirs Putins, sportisti sacenšas gan virtuālajā vidē, gan sporta laukumā.

No šiem Latvijas hokejistiem šosezon Krievijā spēlē tikai aizsargs Mubarakšins, kurš pēdējos trīs gadus ir Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) Kazaņas "Bars" sastāvā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Pasaule Laikraksts: Vīne kļuvusi par Krievijas spiegu centru Eiropā

Vīne ir kļuvusi par vienu no Krievijas izlūkdienestu spiegošanas un operatīvās darbības centriem Eiropā, ziņo laikraksts "Wall Street Journal", atsaucoties uz vārdā neminētiem avotiem Austrijas izlūkdienestos un rietumvalstu amatpersonām.

Sabiedrība Starptautiskā Krimināltiesa izdod Sergeja Šoigu aresta orderi

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.

Pasaule Igaunija uz divām dienām slēdz Narvas robežkontroles punktu

Igaunijas Policijas un robežsardzes departaments sestdien un svētdien slēgs Narvas robežšķērsošanas punktu cilvēku plūsmai virzienā uz Krieviju, jo Krievijas robežsargu palēninātā darba dēļ izveidojušās garas rindas.

Pasaule Kima-Putina pakts paredz tūlītēju militāro palīdzību kara gadījumā

Jaunais līgums starp Ziemeļkoreju un Krieviju paredz, ka kara gadījumā katra no pusēm izmantos visus līdzekļus, lai sniegtu nekavējošu militāro palīdzību otrai pusei, ceturtdien vēsta Phenjanas režīma kontrolētie mediji.