• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Porziņģis gūst 15 punktus «Celtics» sestajā uzvarā pēc kārtas (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:50, 15.02.2024


Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 15 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas.



"Celtics" savā laukumā ar rezultātu 136:86 (30:15, 38:17, 33:23, 35:31) pārspēja Bruklinas "Nets" basketbolistus.

Porziņģis pirmajā puslaikā iedzīvojās potītes savainojumā un trešajā un ceturtajā ceturtdaļā vairs laukumā neatgriezās, taču pēc mača pats basketbolists atzina, ka savainojums nav pārāk nopietns un nepieciešamības gadījumā viņš būtu atgriezies laukumā, taču "Celtics" jau bija iekrājusi pietiekoši lielu pārsvaru un viņa palīdzība vairs nebija vajadzīga.

Viņš laukumā pavadītajās 16 minūtēs un septiņās sekundēs realizēja trīs no četriem tālmetieniem un trīs no pieciem divpunktu metieniem. Viņa kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda un viens bloķēts metiens, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +16.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Peitons Pričards, 27 punktus pievienoja Deriks Vaits, kamēr Džeisons Teitams tika pie 20 punktiem, septiņām bumbām zem groziem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt "Nets" komandā 15 punktus guva Trendons Votfords.

"Celtics" ar 43 uzvarām 55 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs tikai pēc Visu zvaigžņu spēles, 22.februārī viesojoties pie Čikāgas "Bulls".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sports Bļugers palīdz «Canucks» uzsākt Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru (VIDEO)

Ar rezultatīvu piespēli svētdien Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā izcēlās latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru pār Nešvilas "Predators".

Lasiet arī

Sports Porziņģim «double-double» kārtējā «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Sports Porziņģis gūst 27 punktus «Celtics» uzvarā pār «Thunder» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 27 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

Sabiedrība Porziņģim 20 punkti «Celtics» uzvarā pār Bertāna «Hornets» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Šarlotā guva 20 punktus Bostonas "Celtics" uzvarā pār Dāvja Bertāna pārstāvēto Šarlotas "Hornets" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

Sports Porziņģim «double-double» un četri bloķēti metieni «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 19 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un četriem bloķētiem metieniem, sekmējot Bostonas "Celtics" komandas uzvaru.