• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bertāns «Hornets» komandā debitē ar deviņiem punktiem un uzvaru (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:57, 11.02.2024


Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien savā pirmajā spēlē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Šarlotas "Hornets" guva deviņus punktus un palīdzēja vienībai pārtraukt desmit zaudējumu sēriju.



Šarlotas vienība savā laukumā ar rezultātu 115:106 (25:28, 33:21, 27:27, 30:30) guva virsroku pār Memfisas "Grizzlies".

Bertāns, kurš šonedēļ tika aizmainīts no Oklahomasitijas "Thunder" komandas, laukumā pavadīja 11 minūtes un 39 sekundes, kas viņam ir otrs lielākais spēles laiks sezonā. Latvietis realizēja trīs no pieciem tālmetieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra divas bumbas un vienreiz pārkāpa noteikumus. "Hornets" ar Bertānu laukumā iemeta par desmit punktiem vairāk, nekā ielaida, kas bija trešais labākais rādītājs komandā.

Mājiniekiem ar 25 punktiem rezultatīvākais bija Mailss Bridžess, bet pa 18 punktiem guva Brendons Millers un Vasilije Micičs, kurš arī atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

Bertāns, Micičs, Trešons Manns, Grānts Viljamss un Sets Karijs šonedēļ maiņas darījumā nonāca "Hornets" rindās un visi pieci sestdien piedzīvoja debiju jaunajā komandā.

Pretiniekiem 29 punktus guva Džerens Džeksons.

"Hornets" ar 11 uzvarām 52 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, savukārt "Grizzlies" ar 18 panākumiem 53 mačos aizņem to pašu ailīti Rietumu konferencē.

Šarlotas vienība nākamajā mačā pirmdien mājās cīnīsies ar Indiānas "Pacers".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sports Mediji: Klārka parakstīs astoņu gadu vienošanos ar Nike

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) draftā ar pirmo numuru izvēlētā Keitlina Klārka tuvākajā laikā parakstīs ievērojamu vienošanos ar sporta zīmolu "Nike", informē Ziemeļamerikas mediji.

Sports Akcijā aicinās iedzīvotājus lifta vietā izmantot kāpnes

Lai atgādinātu par fizisko aktivitāšu nozīmīgumu ikdienā, šodien norisinās akcija "Diena bez lifta 2024", aģentūru LETA informēja Latvijas Tautas sporta asociācija.

Sports Bļugers palīdz «Canucks» uzsākt Stenlija kausa izcīņu ar uzvaru (VIDEO)

Ar rezultatīvu piespēli svētdien Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā mačā izcēlās latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, palīdzot Vankūveras "Canucks" izcīnīt uzvaru pār Nešvilas "Predators".

Lasiet arī

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Porziņģim «double-double» kārtējā «Celtics» uzvarā (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 12 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem, bet viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" ar 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22) savā laukumā pārspēja Portlendas "Trail Blazers" komandu.

Sports Porziņģis gūst 27 punktus «Celtics» uzvarā pār «Thunder» (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 27 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.