• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rūdolfam Balceram divi vārti un rezultatīva piespēle Šveices čempionāta mačā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / hokejs
LETA 17:09, 26.11.2023


Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē, kaldinot Cīrihes "Lions" komandas uzvaru.


Foto: LETA

Cīrihes hokejisti mājās ar rezultātu 5:3 (0:0, 4:2, 1:1) uzvarēja "Ambri-Piotta" vienību.

Balcers spēles vidū ar raidījumu no kreisā iemetienu apļa panāca 1:1, bet 36.minūtē viņš otrā laukuma malā izcēlās ar metienu bez ripas apstādināšanas, vairākumā panākdams 3:1. Spēles 52.minūtē pēc Balcera metiena ripas lidojuma virzienu mainīja Dereks Grānts, kurš guva pēdējos vārtus šajā spēlē.

Latvijas uzbrucējs, laukumā pavadot 16 minūtes un 37 sekundes, četrreiz meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Balcers šosezon 24 spēlēs guvis 12 vārtus un atdevis astoņas rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē "Lausanne" ar uzbrucēju Ronaldu Ķēniņu laukumā un vārtsargu Ivaru Punnenovu rezervē viesos ar rezultātu 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) pārspēja "Biel-Bienne" komandu, kuras pieteikumā nebija Riharda Bukarta, bet "Kloten" bez savainotā Denisa Smirnova izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:2, 0:1, 2:0, 0:1) papildlaikā piekāpās "Davos" vienībai. Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" un Roberta Cjunska pārstāvētā "Lugano" sestdien nespēlēja.

"Lions" ar 49 punktiem 24 spēlēs ir trešā, "Lausanne" ar 41 punktu 25 mačos ieņem piekto vietu, bet "Lugano" ar 38 punktiem 25 dueļos ir septītā, "Tigers" ar 35 punktiem - desmitā, "Biel-Bienne" ar 28 punktiem ieņem 11.vietu, bet "Kloten" ar 25 punktiem - 13.vietu 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Sports «Bayern» un «Real» futbolisti spēlē neizšķirti Čempionu līgas pusfinālā

Minhenes "Bayern" otrdien savā laukumā spēlēja neizšķirti ar Madrides "Real" UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē.

Sports Latvijas U-18 hokejisti nodrošina vietu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase otrdien pēc Slovākijas izlases graujošas uzvaras nodrošināja vietu pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā.

Lasiet arī

Sports Šveice par kandidatūru 2030.gada olimpisko spēļu rīkošanai lems novembra beigās

Šveice par kandidatūru 2030.gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanai lems novembra beigās, vēsta Šveices ziņu aģentūra "Keystone-SDA".

Sabiedrība LIAA atvērusi inovāciju un tehnoloģiju pārstāvniecību Šveicē

Ženēvā, Šveicē darbu ir sākusi Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvniecība, kuras uzdevums būs nodrošināt saikni starp Eiropas Kodolpētniecības organizāciju (CERN) Latvijas uzņēmējiem un zinātniskajām institūcijām, informē LIAA.

Pasaule Šveice neatzīs Krievijas pases, kas izsniegtas okupētajās teritorijās

Šveice neatzīs Krievijas pases, kas izsniegtas okupētajās Ukrainas un Gruzijas teritorijās, ceturtdien paziņoja Šveices Federālās padomes preses dienests.

Pasaule Mediji: UBS pēc «Credit Suisse» glābšanas likvidēs 35 000 darbavietu

Šveices banka UBS plāno likvidēt 35 000 darbavietu jeb vairāk nekā pusi no konkurenta "Credit Suisse" kopējā darbavietu skaita, vēstī aģentūra "Bloomberg News".