• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rastorgujevam ceturtā vieta sezonas pirmajās Pasaules kausa sacensībās

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 19:41, 26.11.2023


Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs svētdien Zviedrijā Pasaules kausa pirmā posma 20 kilometru individuālajā distancē pieļāva tikai vienu kļūdu šaušanā un izcīnīja ceturto vietu, kas šajā distancē viņam ir atkārtots labākais rezultāts karjerā.


Foto: LETA

Ar 15.numuru startējušais Rastorgujevs vienīgo kļūdu pieļāva pēdējā ugunslīnijā un finišā bija līderis, tomēr beigās viņu apsteidza vēl trīs biatlonisti. Distancē vēl ir apmēram trešā daļa no 104 dalībniekiem, bet neviens no šiem sportistiem nevar apsteigt Rastorgujevu.

Uzvaru izcīnīja Romans Rēss, kurš arī kļūdījās pēdējā šaušanā, vācietim finišējot 51 minūtē un 27,2 sekundēs. Otrais ar 12,1 sekundes deficītu bija viņa tautietis Justus Strelovs, kurš arī neaizvēra vienu mērķi un zaudēja 12,1, sekundi, bet trešo vietu guva divas soda minūtes iekrājušais norvēģis Jūhanness Tingness Bē, kurš zaudēja 25 sekundes.
Rastorgujevs no labāko trijnieka atpalika 4,1 sekundi, bet uzvara bija 29,1 sekundes attālumā.

Ceturto vietu 20 kilometru klasikā Rastorgujevs izcīnīja arī 2012./2013.gada sezonā Sočos.

Jau ziņots, ka sievietēm 15 kilometru distancē Sanita Buliņa ieņēma 57.vietu, Annija Sabule bija 76., bet Sandra Buliņa - 90.pozīcijā.

Trešdien sievietes veiks 4x6 kilometru stafeti, bet dienu vēlāk 4x7,5 kilometru stafetē sacentīsies vīrieši. Piektdien sievietes sacentīsies sprintā, sestdien sprinta sacensības būs vīriešiem, bet svētdien notiks iedzīšanas sacensības.

Šosezon Pasaules kausa seriālā būs deviņi posmi, kristāla globusus dalot marta vidū Kanādas trasē Kenmorā. Pasaules čempionāts no 7. līdz 18.februārim notiks Nove Mesto, bet Eiropas meistarsacīkstes no 21. līdz 28.janvārim - Slovākijas trasē Osrblī.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko pārliecinoši iekļūst Madrides «WTA 1000» turnīra trešajā kārtā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību trešo kārtu.

Sports Latvijas hokeja izlase aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Lozannā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici.

Sports Kozlovskis apbalvojis profesionālos sportistus par sasniegumiem

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) šodien pasniedza Iekšlietu ministrijas (IeM) Pateicības IeM veselības un sporta centra Sporta nodaļas profesionālajiem sportistiem par sasniegumiem Pasaules čempionātos 2023. un 2024.gadā, VS.LV informēja IeM.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Lasiet arī

Sports Rastorgujevam un Bendikai pasaules čempionātā astotā vieta pāru stafetē

Latvijas biatlonisti Andrejs Rastorgujevs un Baiba Bendika ceturtdien Nove Mesto pasaules čempionātā biatlonā ieņēma astoto vietu pāru stafetē.

Sports Rastorgujevs sasniedz Latvijai otru labāko rezultātu 20 kilometru distancē

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs trešdien Nove Mesto pasaules čempionāta 20 kilometru individuālajā distancē izcīnīja ceturto vietu, kas ir Latvijas biatlonā otrs visu laiku labākais rezultāts šajā disciplīnā.

Sports Rastorgujevam pasaules biatlona čempionātā 12.vieta sprinta distancē

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Čehijas pilsētā Nove Mesto pasaules čempionātā ieņēma 12.vietu desmit kilometru sprintā, Renārs Birkentāls finišēja 70. un Edgars Mise - 77.vietā.

Sports Rastorgujevam Pasaules kausa posmā 22.vieta 12,5 kilometru iedzīšanā

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs sestdien Šveicē Pasaules kausa trešajā posmā ieņēma 22.vietu 12,5 kilometru iedzīšanā.