• Airita,
  • Arita,
  • Sofija,
  • Taiga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Futbola līdzjutēji mačā ar Armēniju protestēs pret Latvijas izlases sniegumu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 18:44, 11.10.2023


Protestējot pret Latvijas vīriešu futbola izlases sniegumu, futbola līdzjutēji ceturtdien mačā ar Armēniju pirmajā puslaikā neatradīsies H sektorā, vēsta Latvijas Futbola fanu asociācija.


Foto: LETA

Latvijas izlase 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā joprojām ir bez punktiem un pēc iepriekšējās mājas spēles līdzjutēji pieprasīja Daini Kazakeviču atkāpties no valstsvienības galvenā trenera amata.

Fanu asociācija sola ceturtdien pirms mača atrasties H sektorā, nodziedot Latvijas himnu, bet pēc tam līdz ar spēles sākuma svilpi pamest tribīnes uz visu pirmo puslaiku.

Ceturtdien abu izlašu mačs "Skonto" stadionā sāksies plkst.19.

Latvijas futbolisti trīs dienas vēlāk Konjā tiksies ar Turciju. 18.novembrī kvalifikācijas cikls tiks noslēgts ar mājas spēli pret Horvātiju, bet 21.novembrī paredzēta viesošanās pie Polijas.

D apakšgrupā pa desmit punktiem četrās un piecās spēlēs ir Horvātijai un Turcijai, pa septiņiem punktiem piecās spēlēs guvušas Armēnija un Velsa, bet Latvija joprojām ir tukšā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Romā tiksies ar slovākieti Šramkovu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā tiksies ar slovākieti Rebeku Šramkovu.

Sports Vītoliņš: Mēs mākam radīt drāmu

Valstsvienības spēlētāji atkal ir parādījuši raksturu un uzvarējuši svarīgu spēli, svētdien pēc uzvaras papildlaika pēdējās sekundēs pār Francijas komandu aģentūrai LETA sacīja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Ričards Bolotņiks sestajā raundā ar tehnisko nokautu zaudē Hatajevam

Latvijas pārstāvis Ričards Bolotņiks sestdien Austrālijā sestajā raundā ar tehnisko nokautu zaudēja Austrālijā dzīvojošajam čečenu bokserim Imamam Hatajevam.

Sports Daugaviņš pēdējā sekundē izrauj Latvijas izlasei uzvaru pār Franciju (VIDEO)

Kasparam Daugaviņam arī otrajā mačā gūstot uzvaras vārtus papildlaikā, turklāt pēdējā sekundē, Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionāta spēlē ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:0, 2:1, 1:0) pārspēja Franciju.